понедељак, 26. март 2018.

Gamiss New in

Pozdrav drage moje devojke! Sve mi je teže da ispunim obećano i redovno postujem, ali mislim da sam napokon uspela da ustanovim neki plan po kom ću objavljivati postove u narednom periodu čemu se veoma radujem. Olakšanje jeste i to što sam nabavila light box, pa neću morati isključivo da jurim lepe dane kako bih fotografisala proizvode. Nadam se da će vam se sam kvalitet fotografija sada dopasti.
Neću dužiti sa uvodom i odmah ću preći na novitete koji su mi stigli sa Gamiss sajta. Verujem da je ovo jedan od povoljnijih sajtova sa veoma lepim izborom garderobe, raznih beauty alatki, ali i stvari za domaćinstvo. Jedina mana je što često nemaju sve proizvode na stanju i na pakete se čeka malo duže u odnosu na ostale sajtove, ali Bože moj... Ne može uvek sve biti idealno. :)


Pre svega, tu je naravno jedan paketić meni najdražih trepavica 5 Pairs Dense Fake Eyelashes - Tutti Frutti. Ovo je model trepavica koji svima od srca preporučujem. I sam model i kvalitet trepavica su odlični, tako da ako volite Aurine trepavice u broju 10 ili Ardel Demi Wispies morate probati i ove pošto su veoma slične, a ceo paket od pet pari je manje od 4$.Sledeća stvar jeste ovaj set četkica Stylish 9 Pcs Plastic Handle Nylon Face Eye Lip Makeup Brushes Set - Pink koje sam naručila za poklon. Veoma su dobre za početnike, jer za cenu od oko 9$ dobijete manje više sve osnovne četke neophodne za prve korake u šminkanju ili svakodnevno šminkanje uopšte. Sledeći set sam naručila sebi i ovo stvarno jeste jedan profesionalni set. 10pcs Two Tones Make Up Brush Set - Yellow je nešto što svako ko se malo ozbiljnije bavi šminkanjem i ko voli šminku treba sebi da naruči. Set sadrži 10 osnovnih četkica koje su izvrsnog kvaliteta, dizajn je nešto drugačiji nego što smo navikli, a to je ono što ih čini veoma posebnim. Sve četkice su sintetičke, lako se održavaju i ne linjaju se, a uz njih dobijate i preslatki neseser koji može odlično poslužiti za putovanja. Cut Out Crisscross Strap Swimsuit - Black - S - Ja već posedujem ovakav maslinasti kupaći, a ovaj sam naručila za poklon. Fenomenalan model, prekvalitetan i više nego povoljan. Ukoliko ste fan jednodelnih kupaćih kostima morate ga imati! :) Stainless Steel Slant Tip Hair Removal Eyebrow Tweezer - Red - Ovaj set pinceta sam naručila samo zato što su mi bile preslatke, međutim... Ispostavilo se da su ove pincete iako minijaturne najbolje pincete koje sam ja ikada posedovala! Predobre su i morate ih imati ako volite lepe, precizno iščupane obrve u svakom trenutku.

I kako da prođe mesec, a da ja sebi ne kupim bar jednu torbu? Textured Leather 4 Pieces Shoulder Bag Set - Red je jedna super prolećna super jeftina torba. Ako ste stalno u pokretu kao i ja, znate koliko su ove ceger torbe praktične. Uz ovu, za svega 9$ koliko sam je ja platila dobijete i malu torbu(koju ja iskreno ne planiram da nosim), novčaničić, kao i fotrolu za dokumenta koja mi je baš dobro došla. Ovaj model je dostupan u nekoliko boja, pa predlažem da pogledate, jer je stvarno dobra ponuda u pitanju.Nešto sam u poslednje vreme odlepila za košuljama, a ova mi se baš dopala. Jednostavna je, široka, sa velikim šlicevima, zbog toga dopušta da je kombinujete na mnogo načina. Meni je najdraža uz crne pantalone i to kad je uvučem samo napred, a pozadi pustim preko pantalona. :) Button Up Shirt Collar Plaid Shirt - Black - XL

Da li vam se dopada nešto od mog ovomesečnog ulova?
Imate li vi za mene neke dobre predloge za sledeću kupovinu?

Do sledećeg posta,
K. ♥