недеља, 25. фебруар 2018.

Golden Rose Metals - utisci, swatchevi, predlog šminke

Pozdrav drage moje devojke! Napokon, nakon dužeg vremenskog perioda sam tu sa jednim pravim beauty postom. Danas, kao što vidite i u samom naslovu pišem o sada već čuvenoj Golden Rose Metals kolekciji, odnosno o svim proizvodima koje posedujem iz nje.
Početkom novembra, neki dan pre mog rođendana kurir me je obradovao paketićem koji mi je stigao iz kompanije Danijela Commerce, ekskluzivnog zastupnika brenda Golden Rose za Srbiju. 
Ovim putem pre same recenzije moram da pohvalim njihov PR tim jer su zaista profesionalni i trude se da svi noviteti prvo stignu do nas, običnih devojaka koje se bave šminkanjem i lepotom generalno.

Ne znam da li koristite Golden Rose i od kada, ali ja ga koristim od svojih šminkerskih početaka (kada to kažem, mislim bukvalno na početak - odnosno kraj osnovne i početak srednje škole, dakle već desetak godina) i veoma me raduje što je to jedan brend koji raste i razvija se paralelno sa zahtevima beauty sveta. Gotovo da ne postoji svetski trend koji Golden Rose nije ispratio. Bilo da se radi o samoj dekorativnoj kozmetici, alatkama za šminkanje ili lakovima za nokte njihov tim se apsolutno potrudi da svakoj devojci trenutno aktuelan trend bude dostupan po pristupačnoj ceni. Tako je bilo i ovog puta kada je GR tim u svoj asortiman uvrstio Metals kolekciju i tako stao rame uz rame sa ostalim velikim svetskim brendovima. 

U ovom postu sam odlučila da vam predstavim Metals Sculpting Palette, Metallic Liquid Eyeshadow, Metallic Shine Lipgloss, Liquid Glow Highlighter, kao i Matte Metallic Lip Crayon.
Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ovim proizvodima, molim vas da pripremite šolju kafe ili čaja i nastavite da čitate... :)
Moram da napomenem da ste većinu ovih fotografija već imale priliku da vidite kod mene na instagramu ukoliko me pratite (@makeup_by_ks)


 Glavni deo posta, započinjem proizvodom koji koristim gotovo svakodnevno već tri meseca. Kao što i same vidite, reč je o paleti za konture, tj. Sculpting Palette.
Prvo bih se osvrnula na pakovanje, jer je prelepo. Tanko, kompaktno, mat, sa lepim i sasvim korisnim ogledalom prilično podseća na Sleek palete. Naravno, tu je i kutija sa svim neophodnim informacijama, kao i predloženim načinom korišćenja.
Sama paleta sadrži tri proizvoda - puder za konturisanje malo hladnije braon boje, prelepi svetli šampanj hajlajter, kao i roze sedefasto rumenilo. Sva tri proizvoda su savršene pigmentacije, pa ih je potrebno veoma malo za postizanje željenog izgleda. Rumenilo iskreno ne koristim toliko često, jer lično preferiram braonkaste tonove na licu, mada mi se i kao senka pokazalo izuzetno dobro. :)
Sva tri proizvoda sadrže po 4.5g, a preporučena cena palete je 924rsd što je odlično, jer su svi proizvodi veoma dugotrajni, a dobijate 3u1.  Sledeće na šta bih se osvrnula svakako jesu tečne senke, tečni hajlajter i sjaj za usne. Tu nemam mnogo šta da kažem, jer slike govore više od reči. Ono što mogu da naglasim je da su aplikatori veoma lepi i precizni, a pigmentacija proizvoda odlična. Svi proizvodi su dugotrajni na licu, a hajlajter i senke se veoma lepo blendaju, bez brljanja i ružnog razmazivanja. 


S leva na desno:
- Metallic Liquid Eyeshadow (111 Ivory) - Prelepa tečna senka šampanj nijanse. Moram vam priznati da je ja koristim kao hajlajter i da mi je tako mnogo draža nego kao senka. Svakako je jedna od onih nijansi koje morate imati. :)
- Liquid Glow Highlighter (04 Sunlight) - Bakarno zlatni hajlajter koji će biti idealan devojkama tamnijeg tena. Prelepo ističe taman ten, a nama svetle puti odlično služi kao senka za oči. (obrnuta situacija u odnosu na Ivory :D)
- Metallic Liquid Eyeshadow (108 Copper Dust) - Još jedna od onih nijansi koje morate imati. Prelepa braon nijansa bakarnog odsjaja je idealna za kreiranje najrazličitijih izgleda - možete je koristiti kao senku samostalno, ali i kao baznu nijansu kojom ćete pojačati intenzitet praškastih senki pri kreiranju smokey izgleda.
- Metallic Shine Lipgloss (04 Rose Copper) - Definitivno jedno od većih iznenađenja kada je u pitanju ova kolekcija! Sjaj je izuzetne pigmentacije, dugotrajan je i nije neprijatan na usnama. Videćete na slikama kako izgleda na usnama, samostalno nanet.

Preporučene cene za hajlajter i senke su 428rsd, za sjaj trenutno nemam cenu, ali vam javljam naknadno čim saznam. :)


Ako volite njihove klasične Lip Crayon, ovim Metallic Lip Crayon nećete moći odoleti. :)

Ja trenutno posedujem samo ove dve nijanse, mada sam zapazila još neke koje želim da nabavim. Nijansa 02 je skroz moja boja i prilično često je nosim, dok sam nijansu broj 10 malo zapostavila. Olovčice su veoma lepo pigmentovane i dugotrajne , kao i njihovi mat prethodnici, a preporučena maloprodajna cena je 278rsd.I za kraj, evo izgleda koji sam postigla korišćenjem većinski Golden Rose proizvoda iz ove kolekcije, koje sam i spomenula u ovom postu. Na slikama je obrađivana samo pozadina (zamućena je i posvetljena), sam izgled lica nisam dorađivala. Spisak korišćenih proizvoda imate na mom instagramu ispod slike. :)
Ukoliko želite da budete u korak sa novitetima kompanije Golden Rose, predlažem da ih zapratite na Instagramu i lajkujete na Facebooku.

Koji je vaš omiljeni GR proizvod? :)
Da li ste probale nešto iz Metals kolekcije?

Do sledećeg posta,
K. ♥

*Iako su proizvodi poslati kao deo PR paketa, to nije uticalo na moju objektivnost prilikom pisanja ovog posta.