уторак, 13. фебруар 2018.

Gamiss New in

Ćao drage moje devojke! Ovo će biti jedan kratak post, jer mi je stigao samo deo proizvoda koje sam poručila sa Gamiss sajta. Sajt ima veoma raznovrsnu ponudu garderobe, aksesoara, ali i stvari za kuću i organizaciju, pa ukoliko ga do sada niste posetile predlažem da to promenite odmah. :)

Travel Storage Bag Portable Durable Large Capacity Makeup Bag - Gray - Kao što sam u prethodnim postovima spomenula, trenutno sam u pripremama za apsolventsku ekskurziju. Zbog toga sam u konstantnoj potrazi za praktičnim neseserima, torbama i torbicama koje će mi olakšati pakovanje, uštedeti prostor i sačuvati nerve tokom putovanja. :) Ovom neseseru sa flamingosima nisam mogla da odolim. Osim što ima prelep print i neobičnu boju, on je i super praktičan. Fenomenalan je za putovanja, ima deo za četkice koji se skida na čičak, na poklopcu su mrežasti džepovi, a u delu za bočice postoje zaštitni lastiši. Šta još poželeti? :)


Sports Seamless Bra Set - Light Pink - Tu je i ovaj fantastični sportski set veša. Kao što sam rekla, ne praktikujem da naručujem veš sa kineskih sajtova, međutim kada je ovaj set u pitanju bila sam sigurna da je prekvalitetan i nisam pogrešila. Materijal je savršen, u pitanju je rekla bih neki mikrofiber, s tim da gaćice imaju pamučni deo(što se i vidi na slici). I gaćice i brus su veoma čvrsti i izuzetno lepo stoje, prilično laskaju figuri. Ukoliko ste ljubitelj sportskog veša, predlažem da pogledate ovaj set, jer je cena i više nego odlična. :)

 Rhinestone Star Moon Heart Hoop Earring Set - Silver - Ovaj set minđušica sam naručila u dva primerka. Jedan sebi i jedan za poklon i veoma sam zadovoljna kvalitetom većine minđuša (ne dopadaju mi se samo cirkon srca, nekako su plastična). Svakako, veoma kvalitetne minđuše po presmešno niskoj ceni. Minđuše su po kvalitetu u rangu bižuterije iz six-a ili h&m-a gde je znatno skuplja u većini slučajeva.

Sun Moon Star Leaf Bows Key Stud Earring Set - Silver - Takođe set minđušica koje sam naručila za poklon. Sve su veoma lepe i kvalitetne, a takođe su veoma pristupačne. Vredi pogledati ih ukoliko volite slatke minđušice. :)

Do sledećeg posta,
K. ♥