недеља, 17. децембар 2017.

Zaful New in #10

Pozdrav drage moje devojke! 
Danas sam tu sa jednim brzinskim postom, a kao što vidite iz naslova u pitanju su noviteti sa mog najdražeg ZAFUL sajta.
Svi ovi proizvodi su kod mene stigli pre više od mesec dana, ali nekako nije bilo prilike da vam ih ranije predstavim.

Neću dužiti, hajde da odmah pređemo na proizvode.


Za početak tu su ovaj preslatki sat (Alloy Strap Roman Numerals Watch - Rose Gold ) i apsolutno fantastični čoker (Teardrop Glass Choker - Shallow Pink).
Već sam vam rekla više puta da sam u fazi navikavanja na nošenje sata i ovi satovi koje kupujem na Zafulu su mi se pokazali kao odlični u te svrhe. Lepo izgledaju, kvalitetno su odrađeni, efektni, a vrlo su povoljni. Moj je kao što vidite u rose gold varijanti, ali je dostupna i zlatna i srebrna varijanta. Ako tragate za simpatičnim satom minimalističkog dizajna koji je povoljan, onda svakako morate ovaj uzeti u obzir.
Što se tiče čokera, samo ću vam reći da sam odlepila kada sam ga videla uživo. Sama trakica je od svetlo roze veštačke kože, a kristali su uživo još lepši nego na slici. Zaista je jedan od onih čokera koji izgledaju skupo iako to nisu.
Sledeća stvar koju sam naručila i koju sam do sada već slatko iznosala jeste svakako ovaj svetlo roze džemper (Sheer Criss Cross V Neck Sweater - Pink). Džemper je one size, ali meni koja inače nosim L savršeno odgovara. Svakako, ukoliko ste krupniji obratite pažnju na veličine. Meni su one bile najveći problem dok nisam shvatila kako šta funkcioniše. :)
Sam džemper je veoma lepo urađen, nije se posle pranja u mašini ni rasteglio ni skupio, a uz sve to je i veoma prijatan za nošenje.

Jedno svakodnevno, kućno izdanje i brzinski selfi u ogledalu da vidite kako stoji jer nije imao ko da me slika. :)


I za kraj, tu je poklon za moju najbolju drugaricu Metal Colour PU Leather Mini Skirt - Silver. Ona inače nosi S, i naručile smo S tako da su veličine standardne kada je ova suknja u pitanju. Obe smo oduševljene kvalitetom suknje, a ona kaže i da je udobna za jednu "kožnu" suknju. :)
Suknja je sada na ogromnom sniženju, pa ako tragate za nečim ovakvim obavezno pogledajte. 


Sve u svemu, sigurna sam da mi je ovo jedna od najdražih Zaful porudžbina, jer je apsolutno svaki proizvod fenomenalan. Trenutno su na sajtu ogromni popusti, pa ako tragate za povoljnim, a trendi stvarima obavezno pogledajte.

Do sledećeg posta,
K. ♥