среда, 11. октобар 2017.

Zaful Wishlist #10

Pozdrav drage moje devojke! Ne mogu da verujem da je na red došla već deseta lista želja za ZAFUL sajt, ali eto je... Ovoga puta fokus sajta je na džemperima, pa je tako trenutno aktuelno veliko sniženje džempera - Zaful Sweaters Autumn 2017 Promotion.

Sheer Criss Cross V Neck Sweater - Pink  je prva stvar koju sam ovoga puta odabrala. U poslednje vreme veoma rado nosim roze gornje delove, tako da sam se oduševila kada sam ugledala ovaj džemper. Mislim da će moći odlično da se kombinuje, a posebno mi je zanimljiv detalj na leđima. Takođe, cena je više nego pristupačna, pošto je na ogromnom sniženju trenutno koje svakako preporučujem da iskoristite. Alloy Strap Roman Numerals Watch - Rose Gold - U poslednje vreme se lagano navikavam na nošenje satova, pa sam tako i ovog puta poručila jedan. Želim da budem sto posto naviknuta na njihovo nošenje pre nego što prelomim i uložim u neki kvalitetniji. Pre par meseci sam naručila jedan sat ove marke i veoma sam zadovoljna kako me služi - nadam se da će i ovaj dobro služiti. Takođe je više nego pristupačan.


 Metal Colour PU Leather Mini Skirt - Silver - Ovu suknju je izabrala moja najbolja drugarica za sebe. Takođe je na ogromnom sniženju, pa ukoliko ste u potrazi za metalik suknjom - pogledajte. :)

Teardrop Glass Choker - Shallow Pink - Još jedan čoker mi zaista nije bio neophodan, ali... Slaže se uz džemper. :) 

Ljudi sa sajta su bili ponovo ljubazni i obezbedili su za vas kod za popust od 10-20% - ZafulChen

Da li ste vi skorije naišle na neki dobar popust? 

Pišite mi.

Do sledećeg posta,
K. ♥