уторак, 10. октобар 2017.

Zaful New In #9

Ćao devojke! Nastavljam u istom maniru, tako da vam u ovom postu predstavljam moju poslednju ZAFUL porudžbinu.
Wishlistu ste mogle čitati OVDE.

 Najpre malo mene! Šalim se, šalim se. :D Htela sam da vam pokažem ovu Cotton Criss Cross T-Shirt crnu majicu koju ne skidam bukvalno od kako mi je stigla. Majica je obična pamučna crna sa V-izrezom i ovim simpatičnim trakicama preko njega. Veoma je praktična za kombinovanje i udobna za nošenje.

Tu je i moja sestra (AkicaS) u ulozi modela za Rose Embroidered Patches Sweatshirt And Casual Drawstring Pants. Trenerka je izuzetno lepa, međutim, kao što sam i u prethodnom postu navela malo je previše za nošenje u kompletu, pa ja lično preferiram da nosim odvojeno gornji i donji deo u nekim drugim kombinacijama. Kako sam bolji fotograf nego maneken, i u narednim postovima računajte na to da će Aleksandra biti model za većinu stvari. :) 


Faux Gem Fringed Chain Bracelet Set - Golden - Nažalost, ovaj set narukvica je trenutno rasprodat, ali svakako predlažem da pogledate ponudu nakita koju Zaful nudi, jer se po zaista simboličnim cenama mogu pronaći prelepi komadi nakita.

PU Leather Panel Tribal Print Backpack - Gray - Naravno, za novu školsku godinu je neophodan i novi ranac. Ovoga puta sam se odlučila za ovu "zimsku verziju" i moram vam reći da jedva čekam neko malo hladnije vreme da ga kombinujem uz kanađanke i UGG čizmice. Apsolutno je fantastičan. ♥

Da li vam se dopada ova porudžbina? Šta je vaš poslednji dobar ulov?

Pišite mi.
Do sledećeg posta,
K. ♥