четвртак, 12. октобар 2017.

Sammydress Wishlist #5

Ćao drage moje devojke! Danas sam tu sa listom želja sa Sammydress sajta. Kada krenem da naručujem sve i svašta, ja ne znam da stanem. Ovoga puta sam iskoristila sniženje tašni kako bih obradovala i sebe i mamu.

Patent Leather 3 Picecs Handbag Bag - Black - Verovale ili ne, ceo ovaj set sa slike košta malo manje od 20$. Trenutno je na sniženju od skoro 50%, pa ukoliko tragate za lepom lakovanom tašnom, mislim da ovo morate pogledati koliko danas, jer verujem da će se rasprodati brzinom svetlosti. Set je osim u crnoj dostupan i u bordo i teget boji. Ja sam mami odabrala crni set, jer mislim da će najbolje moći da ga kombinuje.


Stylish Women's Tote Bag With Rivets and Solid Color Design - Black - Pre par godina sam imala torbu sličnu ovoj koju sam naručila iz Avona i baš sam je slatko iznosala. Nadam se da će i ova biti lepa i voljena kao što je ona bila, pošto zimu ne mogu da zamislim bez velike, crne torbe. Iako ih imam nekoliko mislim da nije na odmet da se obradujem povremeno i nekom novom. :D

Criss Cross Long Sleeve T Shirt Dress - Army Green - Haljinice ovog tipa su mi zimi omiljene uz grilonke i UGG čizme ili kanađanke, zbog toga sam se i odlučila za poručivanje ove. Obična je, svakodnevna, a opet zbog ovih trakica dovoljno zanimljiva. Cena je nepunih 7$, pa joj svakako treba dati šansu. Dostupna je u više boja.

50 Pcs/Pack Disposable Eye Brow Groomer Brushes - Yellow - Naručila sam i ovaj jedan paketić aplikatora za maskaru za jednokratnu upotrebu. Ovo je nešto što mi je neophodno u poslu i apsolutno se ježim šminkera koji originalnu četkicu od maskare umaču u maskaru i koriste na svim mušterijama! Jedan aplikator - jedno umakanje u maskaru! Higijena i zdravlje klijenta je na prvom mestu i to morate sve imati na umu pri izboru šminkera za vaše bitne događaje. Ovaj set je nepuna 3$ i stvarno ne vidim opravdanje za nehigijenu.

Do sledećeg posta,
K.♥