уторак, 10. октобар 2017.

Sammydress New In #3

Pozdrav drage moje devojke! Danas vam napokon pišem o proizvodima koji već neko vreme čekaju da budu predstavljeni, a koje sam naručila proteklih meseci. Već od vikenda nastavljamo i sa beauty postovima, a do tada vas ostavljam da pogledate šta sam to ja u prethodnom periodu naručivala. 

Prvi post je posvećen mojoj porudžbini sa Sammydress sajta koja je definitivno do mene putovala najduže od svih do sada. Zbog ogromnog kašnjenja, nakon moje žalbe ljudi sa sajta su bili ljubazni da mi je pošalju preko DHL kurirske službe, pa je tako od trenutka slanja do trenutka mog preuzimanja prošlo četiri dana. Wishlistu ste mogli čitati ovde.

Prva i glavna stvar u ovom paketu svakako jeste Touch Screen Adjustable Light 16 LEDs Desktop Makeup Mirror - White koje sam zaista dugo merkala da naručim, ali zbog transporta sam se stalno pribojavala. Međutim, prelomila sam, poručila ga i nisam se pokajala. Ogledalo je fenomenalno! Ugao se menja prema vašim potrebama, jačina svetlosti se može podešavati, a kao napajanje se mogu koristiti i baterije i struja (preko USB kabla). Ovo je definitivno nešto što svaka devojka mora da poseduje! Ne mogu vam opisati koliko mi je život lepši i lakši od kada ga imam. :)


Već i vrapci na grani znaju da su neizostavni deo svake moje porudžbine veštačke trepavice, pa je tako bilo i ovoga puta.
5 Pairs Dense Lengthen Fake Eyelashes - White su definitivno moje omiljene trepavice, a i devojke koje šminkam ih obožavaju i upravo njih biraju u 90% slučajeva za svoje svečanosti. Za cenu od oko 3$ dobijate fenomenalne trepavice koje na oku deluju prirodno, a ujedno i efektno. Uz to ih možete koristiti više puta. Ne znam ni sama koliko sam paketa ovih trepavica do sada potrošila, ali ono što znam jeste da im se uvek rado vraćam.
1 Pair Dense Lengthen Fake Eyelashes - Black su malo ekstravagantnije trepavice koje još uvek nisam probala. Iako mi se veoma dopadaju, do sada se nije ukazala prilika da ih isprobam, ali čim to učinim javljam utiske! Takođe veoma povoljne i veoma kvalitetne.


Metal Detail Printed Handbag - Black - Torbicom sam oduševljena, odlična je i za dnevne i za večernje prilike. Iako je mala, veoma je funkcionalna, jer u nju može stati sve od osnovnih stvari koje su jednoj devojci neophodne. Na žalost, ova torbica se u međuvremenu rasprodala, ali svakako pogledajte ponudu torbi i torbica, jer se ja do sada nisam razočarala.

To bi bilo sve za ovaj post.

Da li ste vi skorije nešto poručivale?

Do sledećeg posta,
K. ♥