среда, 11. октобар 2017.

Rosegal Wishlist #3

Nakon dužeg vremena sam ponovo dobila priliku da sarađujem sa sajtom Rosegal, pa sam odlučila da tu priliku iskoristim za poručivanje nekih sitnica za kuću i poklončića.
Ono što je takođe veoma zanimljivo je to da je na sajtu trenutno aktuelna promocija Rosegal Fall Plus size clothing 2017 Promotion gde su sve jesenje plus size stvari na lepim popustima.

DUDU Pig Multifunction FM Radio Power Bank Bluetooth Speaker - White je u suštini glavni deo porudžbine. Ovo malo prasence je bluetooth zvučnik, radio i eksterna baterija u jednom. Malo je reći da jedva čekam da stigne! :)


3pcs DIY Wave Shape Mirror Wall Stickers for Wall Decor - Silver - Ove stikere za zid sam naručila za svoju sobu. Trenutno vršim neke izmene i mislim da će mi se ovo odlično uklopiti kada sve sredim onako kako sam osmislila.

Multi-functional Adjustable Fridge Storage Sliding Drawer Refrigerator Organizer Space Saver Shelf - Green - Naručila sam i ove dve kutije za organizaciju frižidera, mislim da će biti veoma praktične. Javljam vam da li vrede. :)

Silver Plated Infinity Heart Charm Bracelet - Silver - Ova narukvica mi je bila posebno simpatična, mislim da će mi se lepo uklopiti uz sat koji nosim skoro svaki dan. Cena narukvice je više nego simbolična, pa tako može biti i dobar poklon za drugarice. :)

25 in 1 Screwdriver Electronics Repair Tools Wallet Set - Silver+golden - Za kraj tu je i poklončić za mog deku. Pošto voli da majstoriše, a znam da majstoru finog alata nikada nije dosta - odlučila sam da mu naručim ovaj set malih šrafcigera. 


Da li i vi kao i ja volite kupovinu stvarčica za kuću?
Koji je vaš omiljeni sajt za kupovinu tog tipa?

Ukoliko rešite da poručujete nešto sa ovog sajta, obavezno iskoristite kod RosegalChen koji vam može obezbediti 10-20% popusta.

Do sledećeg posta,
K. ♥