петак, 14. јул 2017.

Recenzija: AURA City Lights Strobing Cream - Street Vibe


Pozdrav drage moje devojke, danas sam napokon tu sa beauty postom, odnosno recenzijom nakon dužeg vremena. 
Kao što iz naslova možete i videti, danas ću vam pisati o Aurinoj strobing kremi iz City Lights kolekcije u nijansi Street Vibe.


Najpre bih volela (zbog devojaka koje možda čitaju ovaj tekst, a ne znaju termine vezane za tehnike šminkanja) da se osvrnemo na to
  "ŠTA JE STROBING?"

Strobing je tehnika šminkanja koja podrazumeva naglašavanje delova lica na kojima se svetlost prirodno prelama (vrhovi jagodica, most nosa, kost ispod obrve, iznad gornje usne). Ova tehnika nam omogućava da delujemo sveže, odmorno i blistavo čak i u napornim danima kada to zaista nismo. :)

Strobing tehnika je postala veoma popularna na svetskoj šminkerskoj sceni, tako da me nije iznenadilo kada je i Aura (inače jedna od mojih najdražih kozmetičkih kuća čije proizvode rado koristim kako na sebi, tako i na svojim klijentima) izbacila liniju hajlajtera, odnosno proizvoda kojima možemo odraditi strobing. Najpre bih volela da se osvrnem na pakovanje proizvoda - dakle, proizvod nam dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom i to u količini od 16ml. Pri kupovini je poklopac bio zaštićen nalepnicama sa strane, tako je to još jedan plus jer ste sigurni da u drogeriji znatiželjne žene pre vas nisu ništa dirale. :) Sama pumpica je dosta dobro urađena i moguće je dozirati proizvod (za manje proizvoda nećete pritisnuti pumpicu do kraja i obrnuto). Na bočici su sve neophodne informacije o proizvodu - nijansa, sastojci, rok trajanja. Ono što je zanimljivo je da na proizvodu postoji datum do kog je najbolje potrošiti proizvod (odnosno do kada je on upotrebljiv), ali je isto tako i naznačeno da se proizvod treba  iskoristiti u periodu od šest meseci nakon otvaranja, tako da obratite pažnju na to ukoliko se odlučite za ovaj proizvod. 


Koga zanima, evo i liste sastojaka:

SASTOJCI / INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOHEXADECANE, MICA, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYSORBATE 80, SORBITAN OLEATE, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, CI 77891, CI 77491.Ovu strobing kremu koristim blizu dva meseca, te tako mislim da su moji utisci o njoj sada zaista konačni. Tekstura samog proizvoda je veoma lagana i lako razmaziva, pa tako ne stvara dodatan osećaj težine na koži pri nošenju. Miris je neutralan, rekla bih čak i da ga nema, a koža nakon nanošenja veoma zaglađena(naravno, pod uslovom da nemate na njoj neke veće nepravilnosti), baršunasta i meka.

Nijansu Street Vibe bih opisala kao izuzetno sedefastu šampanj nijansu. Dakle, sam proizvod u sebi ne sadrži nikakve šljokice, već samo prelep, veoma fin sedef. 
Tokom ova skoro dva meseca, proizvod sam koristila na više različitih načina - kao tečni hajlajter ciljano na određene delove lica, kao sjaj koji sam mazala na dekolte i ruke, kao bazu za puder ili pomešano sa puderom(kod klijenata sa suvom kožom), ali i svakodnevno umesto pudera kada sam dobijala mnogo komplimenata za blistavost kože. :)

U svakoj od navedenih kombinacija ovo malo čudo se pokazalo izuzetno efikasno, ali i efektno, jer su ga maturantkinje posebno volele i dolazile kod mene sa rečenicom "Stavi mi molim te i onaj sjaj koji si i mojoj drugarici pre neki dan". :)

Od mene ova multifunkcionalna kremica definitivno ima ocenu 10/10 jer za ovaj period od kako je intenzivno koristim zaista nisam našla ni jednu jedinu manu. Za cenu od 729 dinara koliko je u Lilly drogerijama teško da možete naći multifunkcionalni proizvod ovog tipa i ovog kvaliteta, pa vam ga preporučujem od sveg srca. Da li ste vi probale ovaj strobing cream? Ako jeste, kako vam se dopada? 
Mislim da je moje oduševljenje ovoga puta i više nego očigledno. :) 

Do sledećeg posta,
K. ♥