субота, 25. фебруар 2017.

Zaful New in #3

Pozdrav drage moje devojke!

Napokon mi je stigao dugo očekivani paket sa ZAFUL sajta. O porudžbini sam vam pisala OVDE, a sada hajde da vidimo da li su proizvodi zaista isti kao i na sajtu. :)


Proizvod kom sam se najviše radovala jeste ovaj makeup organizer u koji sam poređala proizvode koje uglavnom koristim na dnevnoj bazi. Veoma je kvalitetno odrađen i sigurno ću naručiti još neki narednog puta. 
Možete ga naručiti ovde i zaista nećete pogrešiti ukoliko to učinite. Veoma je funkcionalan, a cena mu je više nego pristojna. Tu je i set od ova tri "bjuti blendera" kojima nisam preterano zadovoljna (nakon što sam isprobala originalni, više mi ni jedan nije fantastičan), ali su zaista više nego korektni i rade ono čemu su namenjeni, a cena je zaista smešna.

 Ako me pratite na Instagramu, mogle ste da primetite da sam ovim naočarama oduševljena. Ljubičasta ogledala i otkačeni oblik su sve što mi je potrebno ovog proleća! :) 
Ukoliko volite šik naočare za sunce, obavezno pogledajte ponudu na Zafulu.


Tu je i ovaj prelepi zimski šešir. Obod šešira, kao i tračica oko njega su od veštačke kože, a ostatak je od vune i veoma je topao, pa tako da nije bilo prilike da ga još uvek nosim, ali jedva čekam neki hlandiji dan da ga prošetam. :) 

Kako vam se dopada moja porudžbina ovog puta? 

Takođe, podsećam vas da pogledate i moj prethodni post, jer se u njemu krije jedan poklon za vas.

Do sledećeg posta, 
K. ♥