среда, 06. јануар 2016.

2016. - želje i planovi ♥

Iako je prvobitni plan bio da danas ide jedna od recenzija koje sam pripremila za vas, rešila sam da pre toga malo "ćaskamo" - ipak se nismo "čule" od prošle godine. :) 
Pre svega, drage moje želim vam sve najlepše u Novoj godini, mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha, naravno i ispunjenje svih (pametnih) želja.

Takođe, svima vama koje sutra proslavljate Božić, a danas Badnji dan želim da ga proslavite u miru i blagostanju sa vašim porodicama. ♥Ja sam u ovoj godini počela da realizujem mnoge stvari koje sam planirala već neko vreme i zbog kojih sam u prethodnom periodu zaista naporno radila. 
Neke od vas možda već znaju da sam krajem decembra završila i kurs za profesionalnog šminkera i počela da radim. Takođe, to mi je otvorilo i neke nove mogućnosti koje su mi zaista ulepšale početak ove godine. Cilj mi je da se ove godine više posvetim blogu, jer ste vi te koje su to zaslužile, a mene svaki vaš komentar i podrška neverovatno usreće. 

Blog će se od ove godine verovatno malo više fokusirati na neke šminkerske priče nego ranijih godina. U planu mi je i otvaranje yt kanala. Na žalost, još uvek ne znam kada će do toga tačno doći, jer imam izvesnih tehničkih problema sa trenutnom opremom, a nova će morati pričekati još neko vreme. 

Ukoliko nekoga interesuje moj rad, možete zapratiti i facebook stranicu Profesionalno šminkanje Katarina Stamenić na koju ću (nadam se) redovno kačiti sve svoje radove. Tu je i i instagram profil @makeup_by_ks.Do sledećeg posta,
budite mi srećne i nasmejane,
K. ♥