петак, 20. новембар 2015.

Malo ćaskanja, obaveštenje + NAGRAĐIVANJEEEEEEE ♥

Drage moje,
Nije me bilo skoro mesec dana i pre nego što se vratim recenzijama osećam potrebu da prvo malo proćaskamo. :)

Kao što verovatno već znate - predavanja su počela i to je primarni razlog mog odsustva. Znam da među blogerkama ima dosta koleginica defektologa, tako da verujem da one znaju kakvi su nam rasporedi i koliko nam je posle serije predavanja i vežbi potrebno samo da se bacimo u krevet i ne ustajemo iz njega do sledeće ture obaveza. 

* slika je preuzeta sa internetaOno što sam u svoj toj gužvi želela da promenim je svakako aktivnost na blogu. Dakle, od sada postovi na blogu će biti sigurno svakog petka i/ili nedelje(osim ako neka "viša sila" ne bude uticala na to :D).
 Neke od vas možda i znaju da mi je bio rođendan, samim tim do mene je stigla lepa količina novih proizvoda koje sam što dobila, što sama sebi kupila i koji su svakako zaslužili da budu spomenuti u nekom od postova.
Znate da "new in" postove ne volim da praktikujem. Ne vidim im svrhu, iskreno, tako da će svi proizvodi koji to budu zaslužili dobiti svoju recenziju ili biti prikazani u nekom od šminkerskih postova.

Sada, kada sam već spomenula šminkanje, moram da spomenem i da sam krenula na kurs za profesionalnog šminkera. Jeeeeeej! :)
Kurs je počeo pre dve nedelje, a završava se krajem godine, tako da možete očekivati i više malo ozbiljnijih šminkerskih postova. Jako sam uzbuđena! :) 

I sada... Najslađe za kraj. :)

Imam nešto i za vas, jer nije da nemam povoda za čašćavanje.

Dakle, imaćemo jedno nagrađivanje. Ovoga puta, nagrada će u potpunosti biti iznenađenje. Mogu samo da nagovestim da će sadržati neku sitnicu za uređenje i organizaciju prostora, nešto za slađe učenje i naravno nešto od meni omiljene kozmetike. 


Ukoliko želite da se igrate i osvojite ovaj paketić iznenađenja, ispunite sledeće korake:

1) Lajkujte Beauty World by Katarina S na Facebook-u (OVDE) 

2) Zapratite me na Bloglovin-u (OVDE)

3)  Podelite ovaj post javno na svom Facebook-u i link ka objavi ostavite u komentaru ispod ovog posta

4) Napišite mi šta najviše volite na mom blogu, a šta bi promenile

5) Ukoliko imate Instagram, možete me zapratiti (OVDE) što će vam povećati šansu za nagradu


Igramo se do 10.12. u ponoć, a ja ću na Facebook stranici objaviti dobitnicu, kao i nagradu koju je osvojila. Dobitnica će biti izvučena putem random.org i imaće 24h da se javi, u suprotnom ću birati drugu dobitnicu.
Nagrađivanje važi na teritoriji Srbije, ali ukoliko ste iz neke od okolnih zemalja, a imate način da vam dostavim paket, možete učestvovati. :) 

Prijavite se na fb stranici za obaveštenja, da vam objava o dobitnici ne bi promakla. :)

Do sledećeg posta,

K. ♥