уторак, 30. децембар 2014.

Najbolje u 2014.

Kako (nepisana) pravila nalažu, red je da vam se još jednom javim u ovoj godini. Kada se okrenem iza sebe i pogledam, moram priznati da je ovo bila jedna veoma uspešna, ali naporna godina. Odustala sam od jednog fakulteta, upisala drugi koji sam zaista želela, zaradila sam prvu platu i sa slašću je potrošila... Priznajem, blog sam zapostavila, ali (složićete se) opravdano. Ovim putem, obećavam da ću se u Novoj godini bolje organizovati i biti redovnija sa postovanjem. :) 

Kako je ovo bjuti blogić (blogić, jer sam ja samo jedna mala neafirmisana blogerka koja piše za svoju dušu) red je da se osvrnemo i na par proizvoda koji su po meni obeležili ovu godinu.


Što se krema za lice tiče, izdvojila bih tri kreme. Effaclar Duo + koji mi je kao dopuna uz hormonsku terapiju preporodio lice. Koristim ga nešto više od tri meseca.
Eucerin Aqua Porin sam počela da koristim paralelno sa Effaclarom kao laganu kremu za hidrataciju. Prezadovoljna sam.
Pantenol kao nešto bez čega ne mogu da živim, još ga samo na hleb nisam mazala. :)


Ukoliko pratite moj blog, znate da sam imala jednu prelepu saradnju sa Sarantisom koji je distributer Biotena. Njihovu roze liniju obožavam, proizvode iz nje koristim od prošle zime i zaista sam prezadovoljna. Trenutno imam mleko za skidanje šminke i tonik, tako da su samo oni na slici. Ostale recenzije možete videti ovde.
Pošto sam Bioten kao brend koristila i volela tokom cele godine, bez da sam se u bilo koji proizvod razočarala, slobodno mogu reći da je za mene brend godine kada je preparativa u pitanju!Što se dekorative tiče, tu definitivno imam najviše favorita. Sa šminkom prilično eksperimentišem i najteže mi je da odaberem samo par komada. Proizvodi koje vidite na slikama su proizvodi koje koristim manje više svakodnevno unazad neko vreme. Reč je o Rimmel Stay Matte puderu u kamenu u nijansi 001, Golden Rose Velvet Matte ružu u nijansi 02, Avon Big&Daring maskari u nijansi brown black, Essence Silky Touch rumenilu u nijansi 50 Sweetheart, četkici Blush 32 kao apsolutnom favoritu i pravom multipraktiku, Aura Correct Me korektoru u nijansi 301 Vanilla, kao i Absolute Matte tečnom ružu u nijansi 612 Matte Mess.
Takođe, tu su i Avon paleta za obrve (recenzija ovde), kao i Aura Cover me puder u nijansi 101 Alabaster (recenzija ovde)

Shodno mojim favoritima, tačnije inovacijama koje donosi na naše tržište, ali i činjenicom da je domaći, a pristupačan brend Aura je za mene brend godine kada je dekorativa u pitanju! I za kraj, svim mojim dragim čitateljkama - odnosno vama, želim sve ono što i samoj sebi želim! Pre svega puno zdravlja, sreće i ljubavi. Kada imate sve to, novac, kao i ostali poslovni uspesi će sami doći. 
Nadam se da ću obećanje dato na početku posta uspeti da ispunim, a vi mi do tada kažite da li neke od favorita za ovu godinu delimo, kao i da li želite recenzije nekih od ovih proizvoda?!

Ljubim vas, lepo provedite praznike, a mi se "vidimo" sledeće godine! ♥

K.