четвртак, 11. децембар 2014.

Evolution Of Smooth ili moji utisci o čuvenim "lopticama"


Ćao drage moje! Rešila sam da napokon napišem novi post. Nisam sigurna koliko ću u budućnosti biti redovna u pisanju, tako da ne želim ništa da obećevam, ali se iskreno nadam da ću postati malo vrednija. :) 
Kao što već možete da vidite, danas su na "meniju" eos loptice. Verujem da (skoro) sve znate za ove čuvene balzame za usta. Ako imate neke nedoumice, možete pogledati njihov oficijelni sajt ovde.
Kao što vidite ja imam pet različitih vrsta. S leva na desno Medicated Tangerine, Strawberry Sorbet, Sweet Mint, Blueberry Acai i Honeysuckle Honeydew.


Neću previše pametovati o balzamima za usne, jer ja zaista nemam usne koje su problematične. Istina, kada koristim mat ruževe (što je često) ili kada je jak vetar, imaju tendenciju da se osuše, ali nikada ne pucaju do krvi, tako da su meni ovi balzami što se tiče nege odlični za moje potrebe!

Lepo ih omekšaju, zaglade, hidriraju. Koristim ih kako preko dana tako i pred spavanje (u malo debljem sloju doduše).

Po fotografijama možete videti koja tri su mi omiljena, pa da ne bih previše dužila sa piskaranjima, prećiću na kratke utiske o svakom od balzama. 


Narandžasta loptica mi je najmanje draga, iako rekla bih pruža za mrvu bolju negu od ostalih koji su tu negde. Ima izuzetno jak miris, rekla bih plastičan i ni malo me ne podseća na mandarinu. U sebi sadrži i fenol koji bi koliko sam ja shvatila spoljni analgetik koji sprečava dodatne svrabeže i neprijatne osećaje kada ste prehlađeni ili tako nešto, pa je samim tim ovaj balzam medicinski. 
Kada sam ugledala sve loptice na gomili moram priznati da sam se ovoj roze najviše obradovala. Znate i same da se lepim za sve što je roze, pa je tako bilo i ovoga puta. 
Divan miris jagode, sladak ukus, nega kakva mi odgovara i roze pakovanje. Šta više poželeti?!Mint je definitivno moj favorit! Osim što sam od proleća do jeseni luda za mint bojom, veliki sam ljubitelj svega što u sebi sadrži mentu. Konkretno, ovaj balzam osim što ima miris i ukus mente kada se nanese prijatno hladi usne što ja jako volim. Kao što možete da vidite skoro sam pola potrošila za ove dve nedelje i prvom prilikom nabavljam još ovih mint loptica! :)Svetlo plavi balzam ili borovnica je jedna fina voćkasta mazalica i čini mi se malo manje slađa od ostalih. Ništa me nije preterano oduševilo, ali me nije ni razočaralo.Ako volite baš baš slatke i mirišljave balzame, onda je ovaj svetlo zeleni pravi izbor za vas. Ako se ne varam, on je od dinje i orlovih noktiju - ako je mene Google lagao, lažem i ja vas. :D
Sjajna nega, sladak ukus - milina.Dakle, da rezimiramo, pošto sam i sama sebi pomalo konfuzna (valjda sam ispala iz štosa :P).

Eos balzami su ODLIČNI za taj novac (nepuna 4$ ukoliko ih kupujete u Americi). Mnogo, mnogo bolji od svih koji postoje na našem tržištu u tom cenovnom rangu, a da sam ih ja probala. 

Na fejsu postoji mnogo stranica koje ih prodaju, ali je moje skromno mišljenje da jedan balzam ne vredi 8-10 eura koliko ih oni cene.

Ukoliko imate mogućnosti, svakako imate moju toplu preporuku za ove balzame.

Da li ste koristile čuvene "loptice"? Kakvi su vaši utisci?

Pišite mi, jako sam vas se uželela!

Do sledećeg posta... ♥

K.