субота, 25. октобар 2014.

Proizvod koji me je razočarao - Oriflame Waterproof Eye Make-Up Remover

Ćao drage moje! Pre svega želim da vam kažem da ste mi jako nedostajale i da će od danas pa nadalje postovi biti subotnja zanimacija - ako stignem, možda će i u toku nedelje neki dan biti novih postova.I same znate da sam ja u većini slučajeva na blogu pisala o proizvodima koji su mi se dopali. Danas, ubacujemo i novu vrstu posta, a to je post o proizvodu koji me je razočarao. Nije sve u životu tako bajno i roze. :)


Dvofazni skidači... Eh, koliko sam samo slušala o njima... I onda tako jednom na bum, rešim da poručim ovaj Oriflame. Sedim, gledam u katalog i 10 minuta razmišljam da li obični ili onaj za vodootpornu šminku. Kao što vidite - odluka pada na drugi.

Ja lično osim maskare preko dana ne nosim ništa drugo na očima i od skidača sam očekivala da mi maskaru lepo "otopi" da ne moram da čupam trepavice kada je skidam. Međutim... 

Ovaj proizvod osim što ne skida maskaru izuzetno iritira oči. Koren trepavica mi je roze i svrbi me svaki put posle korišćenja ovog skidača. Područje oko očiju mi isušuje do te mere, da u poslednjih nekoliko dana mažem Manna Shea puter i po dva puta pred spavanje, jer ga koža prebrzo apsorbuje.

Što se sastojaka kod ovakvih proizvoda tiče ne razumem se zaista, ako se neko razume volela bih da mi kaže da li zna koji od njih bi bio "krivac".

Jedino lepo kod proizvoda je pakovanje, te bi smo mogli upotrebiti onu narodnu - "Spolja gladac, a iznutra jadac".Da li ste koristile ovaj proizvod? Ako jeste da li vam se dopao i da li bi ste ponovile kupovinu?

Ja ga definitivno neću ponovo kupiti, jer mislim da ovih 100ml proizvoda ne vredi skoro 500 dinara.

Ostalo mi je malo više od pola bočice i to ću iskoristiti za skidanje jačih karmina i to samo zato jer ne volim da bacam proizvode.Eh, sada... Da ne bude sve tako crno, pozivam vas da lajkujete Facebook stranicu moje koleginice Maje koja pravi prelep nakit po zaista simboličnim cenama - verujem da će svaka od vas naći po nešto za sebe. 

Ljubim vas.

Do sledećeg posta... ♥