субота, 04. октобар 2014.

Eveline 8u1 - Intenzivni učvršćivač za nokte

Ćao drage moje! Nakon duže pauze, za kojom sam jednostavno imala potrebu vraćam se blogovanju. Današnja recenzija biće posvećena proizvodu o kom se mnogo pisalo, a na koji ni ja nisam ostala imuna. 
Ukoliko vas zanima kako je čuveni 8u1 delovao na moje nokte, nastavite da čitate. :)Bočica sa proizvodom dolazi upakovana u kartonsku kutijicu na kojoj su sve informacije (prilično sitno napisane, što nama ćoravima otežava čitanje, ali dobro :D). Bočica u kojoj se proizvod nalazi je jednostavnog dizajna, baš onako kako ja volim.


Proizvođač o proizvodu kaže sledeće:

Revolucionarna formula sa aktivnim Jakim Noktima kompleksom koji prodire u strukturu noktiju, efikasno regeneriše i rekonstruiše. Zateže, maksimalno jača i stimuliše jačanje noktiju, poboljšavajući fleksibilnost čineći nokte više otpornim na mehaničke povrede. Ovaj preparat štiti od pucanja i lomljenja. Odmah posle deset tretmana svi problemi će nestati i uživaćete u divnim i zdravim noktima.
Način upotrebe: naneti jedan sloj na nokte svaki dan. Posle četiri dana obrisati, naneti sloj i ponoviti proceduru.
Mere opreza: Pre upotrebe zaštiti zanoktice kremom. Izbegavati kontakt sa očima.


I da vidimo šta kažem ja. :) 

Pre svega, moram napomenuti da su moji nokti prilično zahvalni. Kada su dugi, lako mogu održavati dužinu, ali mi to nije zabavno, pa onda idem u krug - skraćivanje, puštanje. 

Naravno, ponekad se desi da neki zakačim negde i polomim ili da se jednostavno izlista usled pada imuniteta. 

Pre nekih mesec dana sam posle apsolutnog skraćivanja noktiju (do vrha prsta) rešila da napokon kupim i probam čuveni 8u1. 
Koristila sam ga kao bazu pre svakog mazanja, jer su mi nokti retko kada "goli", tako da mi preporučeni način upotrebe nije odgovarao.
U proseku nokte mažem svaki drugi dan što bi značilo da sam 8u1 u toku jedne nedelje četiri puta nanosila.

Slika ispod je rezultat koji je meni zaista impresivan ukoliko uzmemo u obzir da je samo nedelju dana prošlo. Nokti su zdravi i čvrsti. 

Kao što već znate ja sam izuzetno smotana osoba, pa sam tako jedom prilikom kada mi je ispao telefon zakačila noktom o sto. Nokat se prevrnuo, a ja sam po navici mislila da je pukao. Kako sam se prevarila! Da, jeste me bolelo dok sam ga "vratila na mesto", ali je bio čitav što je za mene bilo ogromno iznenađenje!

Zanoktice su mi bile prilično isušene nakon korišćenja, ali, kao što je i navedeno treba ih zaštititi što ja naravno nisam. Sram me bilo! :D

Svakako ovo je proizvod vredan vaše pažnje.

Rezultat posle nedelju dana korišćenja


I za kraj, sastojci koji nisu baš najimpresivniji s obzirom da se tu nalazi i ozloglašeni formaldehid koji je kancerogen, ali se koliko ja znam stavlja u većinu proizvoda ove vrste.

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Formaldehyde, Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid / Fumaric Acid / Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI77891, N-Butyl Alcohol, Citric Acid, Diamond Powder
Proizvod možete nabaviti u drogerijama i svim bolje opremljenim parfimerijama po ceni od oko 300-400 dinara.


Da li ste do sada koristile ovaj proizvod? Da li ste i vi kao i ja zadovoljne rezultatima? Pišite mi!

Do sledećeg posta... ♥