субота, 06. септембар 2014.

Splet (ne)srećnih okolnosti ili divan dan? :)

Oh, godinu dana... Pre tačno godinu dana, moj blog je pušten u rad. Jedno sunčano, prilično toplo septembarsko popodne rešila sam da posle niza nesrećnih događaja koji su me zadesili u kratkom vremenskom periodu crne misli oteram u neki ćoškić mozga. Izbor je pao na roze virtuelni kozmetički kutak. Moje mesto gde ću se ja družiti sa ljudima koji vole isto što i ja. 
Početak, kao i svaki - neizmerno težak. Kako napisati post, kako uslikati proizvod, gde ubaciti sliku, kao i niz drugih pitanja su se provlačili tu prvih desetak dana. Vremenom, sve je došlo na svoje. 

Sada, posle godinu dana slobodno mogu reći da je moj blog proizvod spleta (ne)srećnih okolnosti. 
Ne želim da patetišem, ali zaista, moram da se zahvalim svima vama na preko 64000 pregleda (iako sam u 2-3 navrata pravila duže pauze) i preko 400 lajkova na mojoj fb stranici. Blog ni u jednom trenutku nije bio bez posećenosti, komentari i pregledi su se svaki dan gomilali, a ja, srećna i motivasana uspešno sam napisala preko 100 postova. 

Zahvaljujući blogu sam upoznala mnoge divne devojke koje su mi i privatno postale dobre prijateljice (pronaćiće se one), ali i mnoge devojke sa kojima imam savršeno "virtuelno drugarstvo" na čemu sam neizmerno zahvalna.

Priznajem, bilo je tu i ružnih epizoda koje nisu vredne pomena, ali isto tako i prelepih saradnji koje moram da spomenem. 

Ne želim da vas zamaram tekstom, svojim mislima i osećanjima vezanim za ovaj kutak, jer bi se post odužio, ali zato...
Vreme je za pokloneeeeeee!

Dakle, rođendan ne ide bez poklona. Ovoga puta slavljenik, odnosno moj blog poklanja vama. 


Poklon će biti iznenađenje, a što se tiče pravila bitno je samo da:
 - ostavite vaše ime
 - e-mail adresu
- vaše utiske o blogu, šta volite na njemu, a šta bi ste promenile

Ukoliko želite možete podeliti objavu o darivanju. Takođe, bila bih vam zahvalna i da lajkujete fb stranicu, ako do sada niste.


Pravila su ovakva, jer mi je cilj da nagradim neku od devojaka koje me čitaju zaista, a ne "lovce".

Što se paketića tiče, ovoga puta biće reč o malom setu meni dragih dekorativnih proizvoda (neke ste mogle da vidite na blogu) - slika paketića će biti objavljena pri proglašenju dobitnice. Nadam se da je to okej? :)

Igramo se narednih mesec dana, tako da do 06.10. u 23:59 možete da se prijavljujete, a dobitnicu, kao i sliku paketića objavljujem 07.10. u toku dana.
Pobednicu izvlači Random.org. Darivanje je samo za čitateljke sa teritorije Srbije. Ukoliko čitateljke iz okolnih zemalja imaju način da im dostavim poklon, mogu i one da učestvuju. 


Dobitnica je Marina Stojanović!

Čestitam!

Ljubim vas i hvala za sve! ♥*fotografija je preuzeta sa interneta