четвртак, 04. септембар 2014.

Makeup Challenge - Pin up

Ćao drage moje! Ukoliko pratite blogerke iz regiona sigurno znate da je trenutno aktuelan šminkerski izazov i da je tema Pin up. Pošto je ovo nešto što ja veoma rado nosim i što ima milion varijacija na temu, rešila sam da se priključim. Kao što to obično biva, meni je dunulo uveče, po kiši da se šminkam, pa su slike u zatvorenom sa blicom i nisam baš najzadovoljnija, jer sam ispala za nijansu-dve belja nego što jesam. No dobro. Poenta se vidi, a sledeći put ću da se slikam po danu - obećavam. :) 

Pre samog look-a da vidimo šta sam koristila.


 Olovčice za oči sam ipak zaobišla, a dodala sam još samo belu Flormar senku.

Što se tiče samog postupka šminkanja... Cover me na celo lice, pošto sam trenutno u fazi perutanja i brada mi je u flekama skroz, malo GR kamenog da fiksiram, mrvica bronzera i mrvica svetlo roze rumenila. Avon senkom za obrve sam popunila obrve. 

Na pokretni deo kapka sam nanela vanila senku iz Ingrid palete, na sredinu malo zlatnog dela Catrice senke, a u ugao belu Flormar senku. Pregib sam blago osenčila najtamnijom braon iz Ingrid palete i sve sam lepo izblendala, tako da deluje veoma prirodno. Essence ajlajner sam nanela četkicom starog Miss Sporty ajlajnera koju čuvam, jer mi je najpreciznija moguća.

Trepavice sam uvila Aura uvijačem, a potom sam nanela prvo Essence, a zatim i GR maskaru.

Što se usana tiče - Avon crvena olovka preko celih usana, i deo bez šljokica iz duplog H&M sjaja preko nje.







Na stranu to što ja nisam zadovoljna (i što je mama rekla da sam sa frizurom skroz omašila :D), kako se vama dopada? Imate li zamerki, možda neku konstruktivnu kritiku ili predlog? 

Do sledećeg posta... ♥