четвртак, 07. август 2014.

Freeman kozmetika - moje iskustvo

Dobar dan drage moje! Danas ću vam pisati o svom iskustvu sa nekim od proizvoda iz Freeman asortimana. Pre izvesnog vremena, gospođa Vesna koja stoji iza kozmetike Teatar mi je kao znak zahvalnosti za učestvovanje u mini konkursu poslala proizvode o kojima danas pišem i ovim putem želim da joj se zahvalim na tome. 
Na testiranje sam dobila proizvode koje vidite na slici i koje ću tim redom i predstavljati.


Pre pojedinačnog predstavljanja svakog od proizvoda, a zbog nekih neželjenih pojava koje su mi se desile, u obavezi sam da vas još jednom upoznam sa stanjem svoje kože lica. 
Dakle, moja koža je unazad nekoliko meseci izuzetno suva, jako osetljiva. U predelu brade imam fleke od bubuljica koje su posledica stresa, ali mi koža nije masna u toj regiji - samo izuzetno osetljiva, mnogo osetljivija od ostatka lica koje je takođe osetljivo. 
Takođe, moram naglasiti i da sam na mnoge biljke alergična. 


Prvo ću vam pisati o proizvodu sa kojim sam imala zaista veliki problem. To je maska za hidrataciju sa Goji bobicama.


Iako je ovo maska za hidrataciju, mojoj koži nije odgovarala. Prvi put kada sam je nanela posle nepunog minuta lice je počelo da mi gori i ispod maske koja je beličasta sam tačno videla kako mi na obrazima izbija crvenilo. Iskrena da budem nisam smela da se igram i da je držim duže - odmah sam se umila. 
Kako mi nešto nije dalo mira, zamolila sam i mamu da je isproba pošto je kesica dovoljna za nekoliko nanošenja. Mama je sasvim lepo odreagovala na ovu masku, lice joj je posle preporučenih 5 minuta za držanje maske bilo vidno hidrirano, a što se tiče peckanja, samo mi je rekla da je neposredno pre umivanja osetila iznad obrva i u predelu nausnica. 
Kao jedina logična opcija se nameće da sam ili preosetljiva na neki od sastojaka ili alergična na goji bobice. 

Zaista mi je krivo što moje lice nije prihvatilo ovu masku, jer već jako dugo tragam za nekom dobrom maskom koja će mi pružiti dodatnu hidrataciju. 

Opet, to je samo moje subjektivno iskustvo i verujem da bi mnogima koji nisu osetljivi kao ja bila zaista dobra, jer je moja mama prezadovoljna. 

Miris maske je jako lep i prijatan, a samu teksturu možete videti na kraju teksta pored ostala dva proizvoda.


Eh sada je na redu jedan slatkiš... :) 
Maska koja miriše na čokoladu i koju mi dođe da pojedem.

Kada sam je nanosila prvi put, nanela sam je na celo lice. Jako mi je fino očistila lice, sa nosa mi je izvukla sve mitisere, ali mi je moje inače suve obraze dodatno isušila što mi se nije dopalo, tako da sam morala odmah da namažem panthenol kako se ne bih ljuštila. 
Međutim, sledećih nekoliko puta nanosila sam je samo na nos i kao maska koja izvlači mitisere(čak i one dublje) mi se pokazala odlično!
Mislim da bi bila idealan izbor za osobe sa malo masnijom kožom, jer bi redukovala lučenje sebuma na celom licu. 
Izuzetno sam zadovoljna ovom maskom i verovatno ću je nekada u budućnosti kupiti u velikoj tubi kada potrošim sve zalihe koje imam po kući, pošto se trudim da ne gomilam. 

Izuzetno dobar proizvod koji je vredan vaše pažnje. I najslađe za kraj...  Hidrantni piling za lice - Pink grejp


Piling, roze boje, miriše citrusno-sveže...može li bolje? Ne bih rekla. :) 
Ovo je piling koji zaista lepo radi svoj posao, ima sitna zrnca i nije preterano agresivan, a opet je u stanju da lepo očisti lice bez da ga izgrebe ili izazove negativnu reakciju u vidu bubuljica i slično. 

Kada potrošim trenutne pilinge koje imam verovatno ću ga kupiti, jer mi se zaista dopada.
Proizvod je gust, gelast i mala količina je potrebna za celo lice, pa će vam ova kesica dugo trajati.I za kraj - izgled svih proizvoda. Maska sa goji bobicama, piling i čokoladna maska.Sve u svemu, i pored lošeg iskustva sa jednim jako mi je drago što sam imala priliku da se upoznam sa još dva fenomenalna proizvoda iz Freeman asortimana.

Još jednom, hvala gospođi Vesni na ukazanoj prilici i poverenju.


Da li ste koristile Freeman proizvode? Ako jeste kako ste zadovoljne, da li su ovi proizvodi ispunili vaša iščekivanja?


Do sledećeg posta... ♥


*Iako sam ove proizvode dobila na recenziju, to nije uticalo na moje mišljenje o njima.