недеља, 10. август 2014.

Balea - gel za umivanje od grejpfruta

 Ćao drage moje! Danas vam pišem o umivalici koja je meni pored Bioten roze umivalice definitivno omiljena umivalica za skidanje dnevne šminke. Ako me čitate znate da ja šminku uvek skidam umivanjem, jer smatram da je to najbolji način. Šminku oko očiju skinem nekim mlekom ili micelarnom, ali lice obavezno umivam, pa mi je zbog toga potrebno nešto blago, a opet dovoljno efikasno.
Pre svega, pakovanje je preslatko. Roze bočica od 150ml sa praktičnom "feder" pumpicom. Samim ulaskom na moj blog vam je jasno da sam ja jedno "roze dete" i da sam mnogo slaba na roze detalje. :)

Hajde da vidimo šta kaže proizvođač:


I šta kažem ja :) 

Dakle, gel zaista lepo čisti kožu. Posle umivanja koža nekako prodiše, dobije energiju. Iako je moja koža suva, nemam nekih preteranih problema, jer odmah nakon skidanja šminke nanosim nešto za hidrataciju kože. Ukoliko bi ovaj gel bio moja stalna rutina za umivanje, verujem da bi mi pravio manje probleme. Jako je bitno i da mi nije izazivao alergije, kao ni bubuljice.

Miris grejpfruta je divan i samo pojačava taj osećaj svežine lica za vreme umivanja. Ono što je meni lično bitno je da se miris ne zadržava na licu, jer to ne volim.

Što se hidriranja kože tiče zaista se ne bih složila, ali to ni ne očekujem od gela za umivanje. 

Iako piše da je potrebno izbegavati predeo oko očiju, ja kada se umivam razmažem jednu pumpicu između dlanova i istrljam celo lice (uključujući predeo oko očiju) što možda i nije dobro, ali meni ne smeta. 

Gel je providan sa pink česticama u kojima se zapravo nalaze vitamini koji neguju kožu.


I za kraj sastojci.Za cenu od oko 300 dinara za 150ml proizvoda smatram da je ovo jedna odlična umivalica i da bi zaista bila velika šteta ne isprobati je. 

Znam da među blogokoleginicama ima nekoliko njih koje dele moje oduševljenje, a vi drage moje, da li ste je isprobale? Ako jeste, koliko ste zadovoljne? 

Pišite mi! 

Takođe, ukoliko imate neke ideje za nove postove, ostavite u komentarima - tu sam da saslušam i realizujem ukoliko je u mojoj mogućnosti.


Do sledećeg posta... ♥