уторак, 08. јул 2014.

Avon Glow - Illuminating Bronzer Duo (Medium Bronze)

Ćao drage moje! Nakon nešto duže pauze koju je prouzrokovalo učenje i priprema prijemnog ispita i koja se završila više nego odlično i bolje od očekivanog vraćamo se malo redovnijem postovanju. 
Danas vam pišem o proizvodu koji je mene osvojio na prvi pogled, prvo kada sam ga videla u katalogu, a zatim i kada je stigao do mene. 

Kao što ste već videle u naslovu reč je o novom duo bronzeru. :)

Proizvod dolazi u kartonskoj kutiji kao i većina Avonovih proizvoda, s tim da je ovoga puta kutija braon-bronzana pošto se radi o Glow kolekciji. Moram napomenuti i da je kutija bila u pucketavoj foliji koju sam ja "ispuckala" pre slikanja - sram me biloooo. 
Na kutiji se nalaze sve potrebne informacije.
Kutijica sa proizvodom je takođe zaštićena, a u samom proizvodu između poklopca i proizvoda postoji folija (koju sam ja tek nakon slikanja otkrila jer se zalepila na poklopac), pa je proizvod 100% siguran.Pakovanje je dosta manje nego što sam očekivala, a gramažu nisam nigde mogla da pronađem. 
Plastika je dovoljno čvrsta, a opet je zgodna za otvaranje (nećete lomiti nokte). :)

Eh sada, što se samog proizvoda tiče, nije ovo ništa revolucionarno - mat bronzer i hajlajter, međutim meni se mnogo dopalo kako su oni to "uklopili". Jako me podseća na pesak i trag grabuljica iz zen bašte. 

Moja nijansa je tamnija, iz prostog razloga što planiram da ga koristim sada kada sam ipak crnja u odnosu na moje zimsko bledilo. Iako deluje tamno i narandžasto, sama nijansa na licu nije tamna kada se lepo izblenda. Ja sam žućkasto maslinasta i sa mojom kožom se savršeno stapa i kada ga koristim samostalno, ali i kada ga koristim u kombinaciji sa hajlajterom/iluminatorom(kako je kome draže). :)
Ne trusi se, ali morate biti obazrivi sa količinom koju nanosite na lice, jer se lako možete začokoladirati što nam nikako nije cilj. :)

Verujem da nema neke preterane mudrosti kada je jedan bronzer u pitanju, osim što morate da pogodite "svoju nijansu" i lepo ga nanesete. 

Svakako, za cenu od nekih 500 dinara koliko sam ja platila na akciji, dobijate zaista lep i funkcionalan proizvod.

Ukoliko vas još neka pojedinost zanima pitajte me, a takođe vas i podsećam na post sa pitanjima koji je malo vas primetilo gde možete da me pitate sve što vas zanima - OVDE.

Sada vas ostavljam da uživate u gomili fotki ovog prelepog dua. 
To bi bilo sve za ovaj post. Da li ste probale ovaj proizvod, kako vam se dopada?

Do sledećeg posta... ♥