субота, 03. мај 2014.

Avon Makeup Setting Spray

Ćao drage moje! Danas vam donosim svoje utiske o proizvodu za kojim je u jednom trenutku ludeo veći deo naše blogosfere. Da, pričamo o Avon fiksatoru u spreju. Kako se meni pokazao, pročitajte u narednim redovima... Sam proizvod dolazi u polu providnoj crnoj sprej bočici zapremine 125ml. Meni se pakovanje ne dopada preterano ovako "na oko", ali je funkcionalno i po meni je veliki plus što mogu da vidim koliko mi je još ostalo. Prskalica je odlična i lepo ravnomerno raspoređuje proizvod po licu (ukoliko se pravilno koristi).


Ja sam izuzetno zadovoljna ovim proizvodom, iako ga nisam koristila svakodnevno, jer smatram da mi nije ni potreban svaki dan, ali onda kada sam znala da ću šminku nositi šest i više sati, da i to na sledeći način...

Normalno sam nanosila tečni puder, nakon kog sam stavljala beli Essence matirajući beli puder da bih lakše mogla da odradim konture bronzerom i stavim rumenilo. Ukoliko sam planirala tog dana da šminkam oči, stavljam senku i popunjavam obrve. Nakon svega toga ide ovaj sprej.
Kada se sprej prosuši na licu on ne ostavlja mat završnicu i zbog toga dodajem još malo Essence matirajućeg pudera nakon čega nanosim maskaru i ruž/sjaj.

Kada se ovako šminkam sigurna sam da će moja šminka i nakon osam-devet sati (uz male popravke ruža i eventualno posezanje za blot papirićima) izgledati isto kao i kada sam se našminkala. Koža mi nije masna(normalna, ka mešovitoj), osim nosa koji povremeno ume da se zasija, pa zbog toga ne bih smela da garantujem da će i vama sa masnom kožom efekat biti isti.

Nakon korišćenja ovog fiksatora nisam imala problema sa nekim većim nepravilnostima na licu, ali ih nemam ni inače osim kada sam u PMS-u ili se mnogo nerviram.

Evo i sastojaka i načina primene. Nekima se verovatno neće dopasti alkohol, ali meni on zaista nije stvarao nikakve probleme iako mi je koža osetljiva. Što se mirisa tiče, ja iskreno ništa ne osećam. 


Ukoliko sam zaboravila nešto da napišem, a da vas zanima - pitajte me, jer zaista ne znam šta bih još napisala za ovakav tip proizvoda. 

Cena je krajnje pristupačna, koliko se sećam redovna je oko 700 dinara, ali ga ja do sada nikada nisam videla po toj ceni, tako da ga možete pronaći za 300-400 dinara na akciji, a kako je ovo proizvod koji dugo traje i zaista radi svoj posao (bar na mom licu) mislim da se isplati i da nije potrebno da bacam novac na iste proizvode drugih proizvođača koji su i više od duplo skuplji.

Da li koristite fiksatore, ako da koje? Da li ste koristile ovaj Avonov, kakvi su vaši utisci? 

Do sledećeg posta...

Ljubim vas. ♥