четвртак, 24. април 2014.

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 55

Ćao drage moje! Rešila sam da se malo "vratim u normalu" što se tiče postovanja i pokušam koliko - toliko da budem redovna. Da li ću uspeti videćemo. :) 

Da li ste već primetile da volim karmine? Jeste?! I ja svašta pitam... 
Danas vam predstavljam mog ovomesečnog favorita i najlepši Barbie roze ruž koji sam ja ikada posedovala. Da, još jedan u nizu GR... 


Šta da vam pišem o ovim ruževima, a da već ne znate? Doduše, ja nikada nisam koristila onu klasičnu kolekciju, pa vi meni recite nešto o njima. :P 
Šalu na stranu, krenimo od pakovanja. :) 

Prepoznatljivu zlatnu kutijicu sam vam slikala, pa sve lepo možete videti, a ja neću da brinem da li sam zaboravila neki detaljčić.


Zlatna kutijica krije nešto manje lepu srebrnu četvrtastu kutijicu sa zlatnim detaljima (ma ne volim srebrno-zlatnu kombinaciju, ne volim!) koja je dovoljno čvrsta da preživi moju tašnu, a da se karmin ne ošteti, ali svejedno nije preterano kvalitetna, što iskreno i ne očekujem, a nije mi ni toliko bitno.


Sada, kada sam vas upoznala sa ambalažom, možemo preći na ono najbolje - sam proizvod i njegovu boju! 

Tekstura samog ruža je prelepa. Tako je kremast, pigmentovan i ujednačen da sam se zaljubila u njega na prvo mazanje. Ujednačeno se skida, ne isušuje i ne razmazuje se. Ako ne jedete, a kafu pijete kao prava dama bez problema će vam stajati na usnama i po nekoliko sati. :) 
Definitivno, parira mnogim skupljim ruževima. 

Blic.

Blic.


Prirodno dnevno svetlo.

Prirodno dnevno svetlo.Što se same nijanse tiče verujem da i same možete primetiti da na veštačkom svetlu prilično do izražaja dolazi ova luda "plastična" roze boja koju ja obožavam, dok je na dnevnom ona manje vidljiva i sam ruž deluje dosta pitomije. Prilično je realno ispala boja, za razliku od swatcha koji sam danas slikala, pa je blic bio jedina opcija, ali dobro - bar ću vam koliko toliko dočarati koliko je kremast. :)I za kraj, jedna bonus Instagram fotka (Ako me ne pratite, šta čekate?! Bacite pogled na traku ispod naslova bloga). 


Cena - 300rsd. Kupljeno u Immo Centru, ali ih ima i po manjim parfimerijama. 

Do sledećeg posta...

Ljubim vas. ♥