понедељак, 17. март 2014.

10 u 10 TAG

Ćao drage moje! Večeras vam donosim jedan TAG post koji sam pre nekog vremena videla na blogu A Little Makeup Obsessed i koji mi se jako dopao. Da ne dužim, pređimo na pitanja. :) 

1. Kada bi ti se pružila prilika da kreiraš jednu liniju kozmetičkog proizvoda, šta bi to bilo?

Mrtva trka između lakova za nokte i karmina. Volim boje i na usnama i na noktima, ali pošto mora da se bira neka budu lakovi za nokte - tu više eksperimentišem. :)


2. Moraš odabrati: Doživotni besplatan odlazak kod kozmetičarke na manikir/nadogradnju noktiju ili besplatan doživotni odlazak u frizerski salon.

Frizerski salon - bez razmišljanja. :)


3. Kada bi mogla šta bi promenila u kozmetičkoj industriji?

Testiranje na životinjama i lažna obećanja u reklamama - definitivno. 


4. Imaš vaučer od 15000 dinara (u originalnom pitanju su kune, ali sam ja konsultovala konvertor valuta :D). Moraš odabrati da li ćeš ga potrošiti na preparativu ili dekorativu - šta biraš?

Pre pola godine bih verovatno rekla dekorativu, ali od kada sam počela da vodim blog shvatila sam značaj preparative, pa ovoga puta biram nju. :)5. Na poslovnom si sastanku. Žena s kojom vodiš razgovor ima ruž na zubima i odlepila joj se napola veštačka trepavica. Hoćeš li joj skrenuti pažnju na to ili ćeš izignorisati sve zajedno?

Verovatno bih prećutala s obzirom da je poslovni sastanak u pitanju. Mada, da se meni tako nešto desi volela bih da mi kažu. Možda bih joj i rekla ipak, ako vidim da je neka kul cica koja to neće uzeti za zlo. :P
6. Tebi draga i bliska osoba ti je poklonila užasno skup i luksuzni ruž za usne, ali nijansa ruža ti ne stoji nimalo i nijansa je u najmanju ruku ružna i ništa ti se osim pakovanja na tom ružu ne sviđa i nema šanse da nosiš taj ruž. Dve nedelje kasnije sa tom osobom si se dogovorila za piće i zadnji SMS od te osobe glasi: "Nadam se da ćeš nositi svoj novi ruž večeras? :)" Šta ćeš uraditi?

Ja ne bih došla u tu situaciju, jer sam ja osoba kojoj se u očima vidi da li joj se nešto sviđa ili ne. Dakle zahvalila bih se na poklonu i zamolila ili da ga zamenimo ili da ga poklonimo nekom drugom. Što na um to na drum. :D
7. Koji je najčudniji kompliment koji si dobila na račun svog makeupa?

Koleginica sa fakulteta mi je skoro rekla da me je na fejsu dodala kada me je videla u grupi(pre početka školske godine), jer mi jako lepo stoji crveni karmin, pa sam joj zbog toga bila najupadljivija u "gomili" ljudi. Nije možda čudno, ali je neuobičajeno i meni posebno drago. :) Hvala M. :*
8. Makeup look zbog kojeg se osećaš kao milion dolara?

Dobar ten (podloga, lepe konture), lepo oblikovane popunjene obrve, crni ajlajner, puno maskare, drečavo crveni karmin i spremna sam za Hollywood! :D
9. Najbolji beauty citat?

Možda nije najbolji, ali je koristan i šaljiv. :)
10. Koje je po tvom mišljenju ultimativno beauty pravilo kog se treba pridržavati?

Obavezno čišćenje lica i skidanje šminke pre spavanja! Na žalost, poznajem dosta devojaka koje se posle izlaska samo strovale u krevet sa sve šminkom. Koliko god da ste umorne, umijte se, skinite šminku. Tuširanje možete da preskočite, ali to ne!Ovoga puta neću nikoga tagovati, ali vas zato sve (i blogerke i čitateljke) pozivam da odgovorite u komentarima ako želite. 

I da, kako vam se sviđa novi izgled bloga?! :)

Ljubim vas. 

Do sledećeg posta... ♥