среда, 05. фебруар 2014.

Closet Confidential TAG

Ćao drage moje! Danas imamo jedan TAG post koji se meni jako dopao na drugim blogovima, pa sam rešila da ga odradim iako me niko nije tagovao do sada. :) 


Slika je preuzeta sa Google-a.Pitanja su sledeća: 
1. Koji je najstariji odevni predmet u tvom ormaru?


To je sigurno ova košulja koju sam "maznula" od bake. Ima blizu 40 godina, ali još uvek ništa na njoj nije mrdnulo. (Jako se gužva i peglam je samo pre oblačenja, tako da se izvinjavam) 

Evo i mene u njoj - pre skoro dve godine doduše. :D2. Koji komad garderobe u tvom ormaru je najnoviji?


To su ove tamno sive helanke/pantalone. Kupila sam ih pre desetak dana i platila 1200 dinara. 


3. Koja stvar iz tvog ormara je najskuplja?


Inače ne kupujem skupe stvari, tako da je ovaj sako koji sam nosila na maturi najskuplji. Redovna cena mu je bila skoro 10000 dinara, a ja sam ga sa popustom platila malo manje od 6000 dinara. :) 

Evo i slike da vidite kako stoji. :) 4. Koja je naajjeftinija stvar u tvom ormaru?


Njeno Veličanstvo - crna majica! (sad moja mama i sestra umiru od smeha)
Obožavam crne uske majice bilo da su na bretele, kratke ili duge rukave. Uvek i uz sve ih nosim, pa me moje drage dame zezaju zbog toga. :D 

5. Najbolji ulov


Najbolji ulov su ove bordo pantalone koje sam kupila u Takko fashion-u. Bile su 4000, a ja sam ih platila 990 dinara. Jako mi se sviđa kako su skrojene pozadi i obožavam da ih nosim. :)


6. Najveća bačena para


Crne sjajne pantalone sa nitnicama i mašnom na leđima. Jednom sam ih obukla i ne znam zašto sam ih kupila. Nisu bile skupe, ali eto... 

7. BONUS - tri trenutno omiljena komada garderobe


Džemper iz H&M-a koji sam kupila pred Novu godinu na onom sniženju od 50%. Platila sam ga samo 1500 dinara. Obožavam ga!


Džemper iz Takko fashion-a, kupljen za 990 dinara, tako da bi kao i pantalone mogao da spada u najbolji ulov. Isto je bio preko 3000 pre sniženja. Obožavam ga zbog prelepog "rada" na leđima. 


I jedne farmerke, tačnije jeggings. Kupljene su u C&A i koštale su čini mi se 1500 dinara. Prelepe su, uske, malo dublje, vrhunski stoje - OBOŽAVAM IH!

To bi bilo to što se mene tiče. 
Volela bih kada bi ovaj tag uradile AnđelijaLenaJelenaMishaLija i Marina. :)

Takođe,ukoliko se još nekome dopada post može ga slobodno uraditi.

Ljubim vas. ♥