субота, 01. фебруар 2014.

Blogovi (i blogerke) koje volim da čitam

Ćao drage moje! Danas sam bila veoma lenja i ništa od planiranog nisam slikala, a  pitanje je kada ću, tako da sam rešila da prvi post ovog meseca bude posvećen mojim favoritima kada su blogovi sa naših prostora u pitanju. 

U postu ću izdvojiti nekoliko mojih ličnih favorita, a na blogu u odeljku pratim možete videti i manje više potpunu listu. :)


Uh, ne znam odakle da počnem i zaista ne mogu da ih rangiram... 

Svakako, preporučujem vam da ako do sada ne pratite što pre zapratite Jelenu i njen blog Ruž-Rouge. Od nje sam saznala dosta toga i svakako je njen blog mesto gde mnogo toga pametnog možete pročitati. 

Anđelijin blog je kao i moj relativno nov, a verujte mi da je pravi raj za sve ljubitelje kozmetike - naročito karmina drečećih boja (Ađo, svaka čast za one drečeće ciklama :)). Trk na Cosmoholic!

Lena Pirlitanje me je među prvima prihvatila u ovom ludilu od Blogosfere i hvala joj na tome. :) Njen blog mi je naročito drag, jer je jako objektivna u svojim recenzijama, ali ne i dosadna sa dugim tekstovima.

Naravno, moram umešati u celu priču i jednu škorpiju. :)  Teta Lija i njen prelepi blog sa puno korisnih informacija i veoma lepih i detaljnih tekstova na različite teme.

Tu je i Marina Cosmic girl devojka koju vrlo rado čitam i sa kojom delim mnoge kozmetičke favorite. :)

Moram spomenuti i Mishu sa bloga Crossing beauty čije postove obožavam, a neke čitam i po nekoliko puta (obratite pažnju na onaj vezan za razgovor za posao, verujem da će vam dosta pomoći). :)

Sve smo mi šmizle po malo, ali je jedna Šmizletina u blogosferi. :) Sve (buduće) mame obavezno da svrate na njen blog, jer će pored kozmetičkih/šminkerskih postova naći još svašta nešto pametno i korisno. :) 

I naravno, sada ću kao i svaka starija sestra biti subjektivna i predložiću vam da pogledate Aleksandrin blog. :) Verujem da će sve srednjoškolke moći da pokupe inspiraciju za školske kombinacije, ali opet da ni vama starijima neće biti dosadno da je gledate/čitate. :)


To bi bilo to drage moje. Naravno, ovo je samo mali deo blogova koje ja pratim i nadam se da mi ostale blogerke neće zameriti što se ne nalaze na ovoj listi. 

Ljubim vas. :*