среда, 12. фебруар 2014.

Avon Clearskin Pore Penetrating Black Mineral Mask

Ćao drage moje! Pre dva dana sam vas na fejsu pitala da li možete da pogodite koju masku testiram i da, pogodile ste. :) U pitanju je nova maska iz Avonove Clearskin linije. 
Ja sam jedna od onih osoba koje jako vole maske za lice, neke sama pravim, neke kupujem - uglavnom bar dva puta nedeljno moram sebi da pružim tih 15-20 minuta zadovoljstva uz čaj ili kafu, omiljeni časopis, knjigu ili blogove. 
Kada sam u prošlom Avon katalogu videla masku znala sam da je moram isprobati, jer stvarno muku mučim sa mitiserima (jedan od načina na koji se borim sa njima ste mogle videti i ovde). Okej, možda i dramim malo više... :)


Proizvod dolazi u lepoj, tipičnoj za Clearskin proizvode kutiji. Na kutiji su navedeni neki osnovni podaci.


Sastojci su lepo nabrojani. Da, znam, ima ih puno, ali ja zaista ne brinem o njima. Meni je bilo dovoljno da znam da maska sadrži glinu i salicilnu kiselinu da bi ona bila kupljena. :)
Masku je preporučljivo potrošiti nakon 12 meseci od otvaranja. Ne bi smela da dođe u kontakt sa očima, a proizvedena je u Poljskoj. :)


Dizajn tube je sličan dizajnu kutije, a ja moram da naglasim i to da mi se jako sviđa kombinacija tamno sive i zelene - podseća me na mnogo skuplje proizvode. 


Poklopac je praktičan, a otvor je taman toliki da se proizvod koji je malo gušći dozira bez problema. :)


Na kutiji ne postoji deklaracija na srpskom jeziku, ali u kutiji kao i kod svih Clearskin proizvoda koje sam ja do sada probala postoji objašnjenje kako deluje i kako se koristi proizvod. 


Kada se nanese na kožu maska je apsolutno crna, a kada postane svetlo siva znaćete da je vreme za skidanje. :) 
Jedino što se nekima možda neće dopasti je to što ova maska "skameni" lice, pa je malo nezgodno pričati i smejati se za vreme procesa sušenja maske. 


I na kraju moje mišljenje. :)
Smatram da je ovo maska koja je izuzetno dobra za svoju cenu i da bez problema može da stoji u rangu sa nekim skupljim maskama. Takođe, ono što mi se dopada je što zaista radi svoj posao. Naime, na licu sam imala 2-3 dublja mitisera koja su se nakon tih 20ak minuta držanja maske na licu zacrveneli i pretvorili u bubuljičice koja sam mogla da "sredim" bez problema posle. :)
Ovo je maska za osobe sa masnom i eventualno mešovitom kožom kao što je moja. Kažem eventualno iz razloga što su moji obrazi bili prilično "zategnuti" nakon korišćenja maske tako da mislim da ću je na celom licu koristiti možda dva puta mesečno, a jednom u toku nedelje samo na području gde imam problema sa mitiserima. 
Sve u svemu, ja sam zadovoljna. :)

Buuuuuuuuu :P


To bi bilo to drage moje. Da li ste koristile ovu ili neku sličnu masku? Kakvi su vaši utisci? Imate li neku masku za "moj problem" da mi preporučite?

Ljubim vas.

Do sledećeg posta... :*