петак, 20. децембар 2013.

New in

Ćao drage moje! Danas vam donosim jedan brzinski new in post i bežim da učim. :) Jutros mi je stigao Avon paket. Ovoga puta moja narudžbina nije imala ni jedan komad šminke što je stvarno wow. :D Malopre sam išla da prijavim ispite, tako da sam svratila i do Alexandar Cosmetics-a usput, pa ovaj post neće biti isključivo o Avon proizvodima.


Kao što znate Avon uvek ima neke akcije. Ovoga puta su njihovi Senses gelovi za tuširanje od 500ml bili po 209 dinara čini mi se što bi stvarno bilo šteta propustiti. 
Jagodica je za brata, ali ću mu maznuti koji put, ona je bila oko 300 dinara. :)


Avon linija za negu kose sa arganovim uljem je svima dobro poznata, prvenstveno zbog seruma. Ovoga puta je ceo set bio oko 700 dinara što je smešno, jer je to regularna cena samo seruma.


Krema za ogrubelu kožu stopala je kao i ostale kreme za stopala bila 150. Sasvim je korektna i lepo hidrira stopala.
Mleko za telo je kupljeno zbog Deda Mraza prvenstveno, mada je i samo mleko izuzetno dobro, mislim da je bilo nešto manje od 300dinara.
Bebi krema protiv osipa i ojeda je isto za brata, ali je odlična za promrzle obraze i ruke, tako da i to kradem. :D 
I Spa maska sa crnim kavijarom. Zanimljiva mi je jer nije crna kao što sam očekivala, već providna sa zlatnim šljokicama. Videćemo kako će se pokazati. Ona je bila 200 i neki dinar. :)


Trebala mi je nova četka za kosu, ova je roze i to je bilo sasvim dovoljno da izbor padne na nju. Uzele smo i sestra i ja, ali sam slikala samo jednu. Ona je malo manje od 500 dinara kada je na sniženju. :)


I delić kupovine iz Alexandra. INSIGHT šampon za svakodnevno pranje(vidi ovde) i ulje za zanoktice (ovde).
Šampon je 590, a uljce 173 dinara. 

To bi bilo to od mene. :)

Šta ste vi kupovale ovih dana? 

Izvinite što sam vas zapostavila, ali samo da prođe sledeća nedelja i aktiviraću se - moram. :D 

Do sledećeg posta... :*