недеља, 10. новембар 2013.

Ingrid Prêt – À - Porter mat paleta senki

Ćao drage moje! Danas vam donosim utiske o Ingrid paletici koju ste imali prilike da vidite u new in postu. :)
Paletu sam jako dugo tražila i nekako sam uvek ulazila u parfimeriju i slušala rečenicu "jao, pa što nisi ranije došla, pre pola sata sam prodala poslednju braon".
Ova paleta me po bojama podseća na NYX Natural paletu s tim da je dosta jeftinija.
Post će biti dug i sa prilično mnogo slika, tako da uzmite kafu i zavalite se. :)Slike palete na direktnom suncu.I u hladu... :)

Paleta se sastoji od pet senki bež-braon tonova. Pigmentacija nije baš najbolja, svetle senke su manje pigmentovane, dok sa ove tri tamnije nema nikakvih problema. Fino se blendaju, a truse se jako malo.
Postojanost je pristojna uz Avon bazu koju ja koristim. Svakako nisu neke senke za specijalne prilike, ali su za svaki dan odlične. :)


Sa bazom...

Bez baze...

Iako su slabije pigmentovane ja sam izuzetno zadovoljna ovom paletom, jer skroz ispunjava sve što je potrebno za jednu paleticu koja se koristi svakodnevno i daje mogućnost kreiranja lepog neutralnog izgleda.

Moja ljubav prema Ingrid kozmetici već prerasta u opsesiju, krenula sam sa puderom u koji se kunem i svaki put se sve više iznenadim koliko dobre proizvode mogu dobiti za malo para. :D

Ovih dana ću vam pisati i o mom omiljenom puderu, a do tada mi recite kako vam se dopada ova paleta, da li ste je koristile ili možda posle ovoga posta imate želju da je probate? :)
Ako imate neko dodatno pitanje, pišite, jer sam se pre svega trudila da dam neke osnovne informacije i mnogo slika.

Do sledećeg posta... :*