петак, 15. новембар 2013.

Ingrid Mineral Silk&Lift tečni puder (porcelan 29)

Ćao drage moje! Napokon je na red došao Ingrid tečni puder... Da, da. :) Kao što već verovatno znate ako ste me čitale ovo je moj omiljeni puder! :)

Moja koža je mešovita, što znači da mi je T-zona masnija, a obrazi povremeno znaju da zatežu. Takođe, na bradi imam flekice i ožiljke od bubuljica koje sam čapkala kada to nije trebalo i koje su nekada izraženije(kao sada), a nekada se ne vide uopšte.
Što se tiče samog tena - svetao je (s tim da leti posle dva dana na suncu imam boju kakvu neki nemaju ni posle deset dana), ali je žućkasto maslinast i ovo je jedan od retkih pudera koji mi po nijansi savršeno odgovara.


Buuuuu! :D (obraz se sija zbog kreme :P) 

Puder je jako gust i za potpunu prekrivenost je potrebna jako mala količina. Nekome ko voli lagane pudere ovo sigurno neće biti dobar puder, ali ja ga jako volim, jer sam neko ko se ili šminka od početka do kraja ili se ne šminka uopšte. :)

Kako biste videle u kojoj meri prekriva slikala sam ga i na ruci. Gornje dve su bez pudera, donje dve sa. Kako vam se čini?
(klik na sliku za uvećanje)


Na puderu piše da traje do 16h sa čim se ne bih složila. Ja ga nikada nisam nosila duže od 10h. Jeste, istina je da posle 5-6h iako imam preko GR puder u kamenu (o kom ćemo neki drugi put) čelo i nos malo prosijaju, ali to je problem koji se lako rešava papirićima ili sa čuvenim "idem da napuderišem nos". :D

Ako bismo upoređivali cenu i kvalitet ovog pudera kada je neko moje mišljenje u pitanju, kvalitet je mnogo iznad cene.
Za 280 dinara koliko košta u parfimeriji u kojoj ga ja kupujem 30ml proizvoda je i više nego povoljno ako uzmemo u obzir da mi jedna tuba traje minimum četiri meseca.

Ovo je jedan od onih pudera koje neki nazivaju teškim, iako on to ne mora biti. Ja ga nanosim u jednom jako tankom sloju nakon kreme (koju ostavim da upije par minuta), s tim da ukoliko je potrebno na neke delove dodam još jedan tanak sloj dok puder ne upije skroz u kožu.

Sa blicom. Izgledam prilično ubledelo od njega i ovo nije najrealniji prikaz.

I bez blica, prirodniji i realniji prikaz.


U početku sam ga nanosila prstima i tada je kao i sa beauty blenderom finiš dewy, ali juče sam napokon kupila Blush 33 četkicu i iznenadila se koliko ona zapravo matira puder. Fantazija!Jedina mana je što se puder proizvodi u samo četiri nijanse (na žalost) i što prodajna mreža nije baš rasprostranjena.
Moj je u nijansi Porcelan (broj 29) koja je ujedno i najsvetlija.


Ove dve slike sam pozajmila iz svog starog posta. :)To bi bilo to drage moje, ukoliko sam nešto izostavila pitajte me! :)
Kako vam se dopada ovaj puder, da li ste ga probale do sada?

Do sledećeg posta... :*