субота, 16. новембар 2013.

Flormar Quartet Eye Shadow (broj 47)

Ćao drage moje! :) Ako me pratite redovno na fejsu mogle ste videti da sam ovu paleticu dobila na poklon za rođendan pre dva dana. Možda je za neku realnu recenziju prerano, ali kako meni postojanost kod senki i nije preterano bitna, a ove su i bez baze uspele da izdrže jedan radni dan rešila sam da vam ih pokažem, jer sam u boje zaljubljena. ♥


Pakovanje je repoznatljivo Flormar pakovanje. Nekome će biti možda nezgodno, ali je prilično čvrsto i šanse da se otvori u neseseru su male. Kompletna paleta je teška 14 grama što znači da svaka senka ima 3,5g što je prilično mnogo. :)

Pigmentovanost senki me je oduševila.
Bela koja obično zna da bude slaba i providna je ludački pigmentovana, ova najtamnija braon-ljubičasta nešto manje kao i roze, dok je jorgovan ljubičasta najmanje pigmentovana.
Senke se jako malo truse i lepo se blendaju. 
Ovo su moje prve Flormar senke, ali sigurno neće biti jedine, jer sam oduševljena. Neću vas gušiti tekstom, puštam vas da uživate u divnim roze ljubičastim tonovima koji su skroz ja (zvali su me roze dete, šta da vam kažem :D).Slike na direktnom prirodnom svetlu bez baze.

Slika u zatvorenom sa blicom, bez baze.


Ukoliko imate neka pitanja u vezi palete, a da sam ja preskočila da napišem, pitajte. 
Da li imate neke Flormar senke, ako da koje bi mi preporučile? :)


Do sledećeg posta... :*
.