субота, 09. новембар 2013.

EUCERIN promocije u apotekama

Ćao drage moje! Danas vam donosim još jedno zvanično saopštenje vezano za akcije koje nam je spremio Eucerin. Ne znam da li će vas obradovati, ali mene svakako jeste! :)
Saopštenje vam i ovog puta prenosim u celosti...

Kupujte pametno uz Eucerin®

Samo u Eucerin partner apotekama kupovinom Eucerin® preparata u vrednosti od preko 1.000 dinara dobijate na poklon još jedan Eucerin® preparat koji odgovara vašoj koži.
Ako biste želeli da od stručnog lica saznate šta prija vašoj koži i na koji način treba negovati kožu kako biste postigli najbolje rezultate, savetujemo da posetite Eucerin® promocije u Eucerin® Partner apotekama. Na promocijama možete, zahvaljujući savetu stručnjaka, da saznate sve o Eucerin® preparatima, odredite tip kože i dobijete besplatne uzorke koji će vam omogućiti da testirate preporučene preparate pre nego što se odlučite za kupovinu. Sve što je potrebno je da uočite znak Eucerin® PARTNER APOTEKA i da se raspitate o datumu naredne Eucerin® promocije.Eucerin® pogodnosti koje će prijati vašoj koži
Ne propustite izuzetnu priliku da, uz stručni savet farmaceuta, kupovinom preparata u vrednosti od preko 1.000 dinara, dobijete još jedan kvalitetan preparat na poklon. Na poklon ćete dobiti preparat kojim ćete kompletirati režim nege i postići maksimalne rezultate. Takođe, ovo je sjajna prilika da obradujete drage osobe i obezbedite vredan praznični poklon na vreme. Evo nekih ideja:
  • Kupovinom preparata za negu lica na poklon dobijate: DermatoCLEAN mleko za čišćenje lica, DermatoCLEAN matirajući gel za čišćenje lica ili  DermatoCLEAN 3u1 micelarni fluid.
  • Kupovinom preparata za suvu ili osetljivu kožu na poklon dobijate: pH5 Losion za telo ili Kremu za ruke sa 5% uree.
  • Kupovinom preparata za čišćenje ili negu masne kože na poklon dobijate: DermoPURIFYER noćnu kremu ili DermoPURIFYER piling gel za čišćenje.
  • Kupovinom preparata iz linije za muškarce na poklon dobijate Silver penu ili gel za brijanje.
  • Kupovinom bilo koje dnevne i noćne kreme na poklon dobijate antirid:  Hyaluron-Filler Antirid ili Volume Filler Antirid.    I ovoga puta, hvala Aleksandru Stipčiću na pruženim informacijama i slikama sa prethodnih promocija.


    Do sledećeg posta... :*