среда, 20. новембар 2013.

Essence Longlasting Lipstick - 07 Natural Beauty

Ćao drage moje! Ako me pratite na fejsu verovatno ste već videle da je ovo trenutno moj omiljeni karmin. Iako je jeftin ja sam se tri dana kolebala da li da ga kupim ili ne... Iako nikada nisam bila ljubitelj Essence ruževa ova kolekcija me je oduševila. Počevši od pakovanja, preko izgleda samog karmina, nijansi, pa sve do postojanosti.
Pakovanje je od crne čvrste mat plastike sa prstenom u boji karmina. Poklopac lepo leže i male su šanse da će se otvoriti u tašni.
Na samom karminu je essence logo što mu daje dašak luksuza morate priznati. :)Karmin je jako lepo pigmentovan, kremast je i na usnama stoji dobra tri sata. Na šoljama se zadržava, ali ne preterano. Kada se skida skida se ravnomerno.
O boji vam neću pisati, jer mislim da sam je realno uslikala. Ovo je jedna od onih nijansi koje su malko tamnije od boje mojih usana i koje ja najčešće biram preko dana.


Mislim da je ovo jedan jako lep karmin i da je odnos cene i kvaliteta više nego odličan. Ukoliko niste probale do sada toplo vam ga preporučujem, a ja ću sigurno uzeti još neku od nijansi.

Da li vam se dopada? Koja je vaša omiljena nijansa karmina za dan?
Da li želite da uradim neki look sa proizvodima koje trenutno koristim? :)

Do sledećeg posta... :*