среда, 06. новембар 2013.

Don Juan One Coat 227

Ćao drage moje! Kako mi san ne ide na oči, rešila sam da islikam svoje nokte i napišem post. Ovaj lak ste mogle videti i na mojoj stranici posle prvog mazanja. Sada sam ga namazala drugi put i mogu reći samo da ga volim još više! 

Prilično me je iznenadilo koliko se realno slikao s obzirom da sam slikala u sobi. Sa blicom je isti kao na suncu, a bez njega baš onakav kakav je u zatvorenoj, veštački osvetljenoj prostoriji.
Pravi mali kameleon. :)

Ne bih baš mogla reći da je ovo one coat lak. Da, lepo je pigmentovan, ali ja ga nikada ne bih nosila u jednom sloju. Na slikama imam dva sloja, a ujutro ću verovatno pre GR gel nadlaka namazati još jedan, jer ne volim kada mi se providi linija nokta. Naravno, to nije za zameriti laku, jer je boja fenomenalna, a i prilično dugotrajna. 
Jedino što bi nekima moglo da predstavlja problem je malo tanja dugačka četkica.Za nekih 150-160 dinara koliko košta ovaj lak dobijate stvarno odličan lak.
Ako do sada niste, trk do parfimerije i izaberite svoju nijansu ovog lepog DJ laka, ja se sigurno neću zadržati samo na ovom! :)

Kako vam se dopada ovaj lak, da li imate neki, ako imate koji vam je omiljeni?

Do sledećeg posta... :*

P.S. Uskoro planiram jednu malu nagradnu igru, tako da ako niste, trk da lajkujete moju fejs stranicu, gde će uskoro biti više detalja! :)