понедељак, 25. новембар 2013.

Baby Love Waschbalsam

Ćao drage moje! :) Danas vam predstavljam jedan bebeći proizvod koji je meni najbolji proizod koji sam isprobala ovog meseca. :)
Reč je o Baby Love kremastoj kupki (da je tako nazovemo). :D Kao što većina vas zn Baby Love je DM robna marka, odnosno njihova linija kozmetike za bebe. Ja sam neko ko izuzetno voli bebeću kozmetiku i smatram da ako je to nešto namenjeno tek rođenim bebama mora da bude dobro.


Konkretno za ovu kupku nisam ni znala da postoji. Videla sam je sasvim slučajno kada sam kupovala Baby Love šampon i nešto me je nateralo da okrenem i pročitam etiketu...Oduševila sam se onim što piše, a kasnije i onim što ova kupkica radi. Neke od vas možda i znaju da imam malog brata, tako da sam išla na ono da ako meni ne bude odgovaralo, odgovaraće njemu. :D Sada je delimo. :)

Pakovanje je tipično za Baby Love proizvode - svetlo plava plastična flaša i praktična pumpica.
Za nešto više od 300 dinara dobijemo 500ml proizvoda. :)
Ono što je mene oduševilo je to što ova kupka u sebi ne sadrži boje, mineralna ulja ni sapun, ali zato sadrži bebi losion i pantenol.
Od kada sam je kupila koristim je svaki dan za umivanje(čitaj skidanje šminke). Skida čak i maskaru, a ne iritira oči. Ne znam, meni je ovo otkriće godine... :D
Često sam hvatala sebe kako se i tuširam sa ovom kupkicom.
Koža je mekana i ne zateže, a opet je jako lepo očišćena.
Sve u svemu, mislim da je ovo odličan odnos cene/kvaliteta, ali da je još bolje to što je proizvod praktično višenamenski.

Volite li vi bebeću kozmetiku, da li ste probale ovu kupku? 

Do sledećeg posta... :*