петак, 04. октобар 2013.

September Favorites - Omiljeni proizvodi ovog septembra

Ćao drage moje! Danas ću vam pokazati proizvode koje sam najviše volela ovog meseca. :) Neke od njih ste već videle na blogu. Ovoga puta sam ubacila i neke sitnice koje nisu kozmetika. Da počnemo... :)Voljeni Oz higlighter koji sam kao i ovo prelepo rumenilo koristila pri svakom šminkanju. 

Avon glimmerstick olovka za usta (mystery mauve) koja se savršeno uklapa sa bojom mojih usana.  Oriflame Power Shine (copper bronze) karmin koji sam koristila apsolutno svaki dan. Avon Care tretman za usta sa matičnim mlečom, savršena nega i povoljna cena. Benefit fruit lip balm od limuna, fin sjaj i dobra nega. :)

Lakovi koje sam najčešće mazala. GR rich colour 35 i 24, kao i Avon Speed Dry u nijansi Vamp it.

Aura papirići za matiranje lica koji su apsolutno savršenstvo. <3 I Njegovo Veličanstvo Ebelin beauty blender! :D


Becolino 2u1 šampon i kupka koju sam koristila za umivanje, toliko je dobra da planiram opet da je kupim. Kao i čuveni Mixa micelarni šampon. :)


Ne kozmetičke, ali ništa manje bitne stvari... Pošto sam brucoš indeks je postao moj novi favorit za naredne četiri godine! :D Tu su i ogrlica i narukvica koje sam najčešće nosila u septembru. :)

Moja najdraža ešarpa i još draže naočare koje su upotpunjavale svaku kombinaciju. :)

Pa drage moje, kako vam se čine moji ovomesečni favoriti? Jeste li nešto koristile od ovoga? Pišite mi, pitajte sve što vas zanima. :) 

Do sledećeg posta... :*

P.S. Znam da sam malo zakasnila sa ovim postom, ali me euforija oko fakulteta prilično drži pa nisam znala ni kako se zovem, tako da je slikanje postova bilo palo u vodu što zbog toga što zbog lošeg vremena. :D