недеља, 27. октобар 2013.

Golden Rose Perfect Shine 205

Ćao drage moje! Trenutno sam u knjigama, jer spremam prve kolokvijume, ali sam ovu pauzu u učenju rešila pametno da iskoristim i iskuckam vam post, pošto slike stoje i čekaju(najavu ste mogle videti na fejsu). :)
Danas vam predstavljam moj novi omiljeni karmin. Nudać za svaki dan. :)Kao i sva GR šminka i ovaj karminčić dolazi u lepoj kartonskoj kutiji. Ova kutija je neke nedefinisane boje. Ljubičasto bordo sa zlatnim slovima... Na kutiji je naznačen broj karmina kao i ostale pojedinosti vezane za karmin. Ovaj konkretno sadrži vitamine A i E.

Posebno mi se sviđa što se kroz kutijicu vidi i broj na karminu što mislim da je veoma praktično, a i tako smo sigurne da je u kutiji stvarno ona nijansa koju želimo.Kutijica je od bordo-ljubičaste plastike sa zlatnim detaljima i izgleda veoma elegantno.


Količina karmina je 4,2g, ali na žalost ni jedna od slika nije uspela lepo da mi se fokusira :/


Karminčić slikan u senci.

I na direktnom suncu...
Swatchevi na ruci...

Evo i kako izgleda na usnama.

Ono što moram da napomenem je da je izuzetno hidrantan i kremast. Za cenu od 195 dinara koliko košta sigurno nigde nećete naći bolji karmin. Meni je ovo već novi omiljeni karmin za svaki dan, a svakako planiram da kupim i još neke nijanse.

Da li ste koristile karmine iz ove GR kolekcije, ako jeste koja vam je omiljena nijansa? 
Da li ćete posle ovog posta kupiti neki GR karmin?

I za kraj, recite mi, šta bi ste u nekom od sledećih postova volele da vidite. Don Juan lak za nokte, Aloja gel ili Multiactiv set koji sam dobila pre neki dan? :)

Do sledećeg posta(ili kraja kolokvijuma)... :*