петак, 11. октобар 2013.

Avon Ideal Flawless tečni puder - prvi utisci

Ćao drage moje! Napokon sam i ja kupila ovaj toliko hvaljeni puder, pa sam rešila da sa vama podelim svoje prve utiske. :)


Pakovanje je lepo, kao i kod svih Avon proizvoda. Crna sjajna kartonska kutija sa belim i srebrnim slovima.


Ovaj puder ima SPF15 što i nije tako loše. :)


Evo i sastava koga zanima. :)


Bočica je jako lepa. Staklena je, oblika kvadra sa crnim poklopcem i pumpicom. Čitala sam da ga mnogi upoređuju sa Chanel puderom što zbog pakovanja što zbog samog proizvoda. Da, pakovanje moram priznati podseća, a za proizvod ne znam, jer nisam imala priliku da isprobam Chanel. :)Namerno sam na unutrašnjem delu zgloba odlučila da vam pokažem, jer su mi tu vene dosta vidljive pošto mi je koža bukvalno providna, a takođe možete videti i koliko se puder skuplja u pregibima. Dakle, moja ruka bez pudera. 


Evo kako puder izgleda. Ovo je količina koja izađe kada se pumpica pritisne do pola. Ja sam uzela nijansu Ivory koju i inače uzimam kada su Avon puderi u pitanju. 


I evo kako izgleda kada se puder razmaže. Uveličajte sliku da bi bolje videle. Puder je lep, dosta pokriva što ja volim, međutim dosta se skuplja u pregibima tako da definitivno mislim da nije pogodan za stariju kožu. Lagan je što je još jedan plus. Mada ima i jednu manu....
PREPUN je sitnih šljokica. To već nisam očekivala, a ne sećam se da sam pročitala u nekoj od recenzija. :/
Okej, kada preko nanesem moj GR kameni puder biće to okej, ali stvarno me je iznenadilo. 
Mislim, za 1200 dinara je sasvim korektan, ali nisam očekivala šljokice. I očekivala sam da bude samo malko gušći, ali eto... 


Sve u svemu fin je proizvod. Neću ga ponovo kupiti, jer volim da često isprobavam nove pudere, a s obzirom na količinu ovaj će potrajati najmanje šest meseci. 
Ako izuzmemo šljokice i to što se skuplja u pregibima ovaj puder je stvarno dobar. 
Ja bih mu dala jednu jaku četvorku.  :)

Da li ste koristile ovaj puder? Kako vam se dopada? Imate li želju da ga probate? Koji puder inače koristite? Pišite mi... :)

Do sledećeg posta... :*