петак, 20. септембар 2013.

New in #1


Ćao drage moje! Prvo bih želela da vam se zahvalim, moj blog je prešao 2000 pregleda, a aktivno pišem tek 15-ak dana. Vama je možda ovo smešno, ali meni mnogo znači. :) 
Danas sam kupovala neke sitnice, a s obzirom da ja prva volim da čitam ovakve postove rešila sam da vam brzinski iskuckam ovaj. Neke od njih sam malopre već stigla i da isprobam, to su većinom stvari koje sam viđala po drugim blogovima, ali nisam kupovala da ne bih gomilala. :)
Da počnemo... -Balea young krema za lice za bolji ugođaj, sadrži vitaminski koktel i neguje kožu 24h, košta 299 dinara i ima je 50ml.
- Opšte poznato Balea repair ulje za kosu, 100ml za 455 dinara, a ulje je više nego fenomenalno (malopre sam prala kosu, morala sam da isprobam) :)
- Mixa baby micelarni šampon, takođe hvaljen sa svih strana. 250 ml za 215 dinara. Na prvo pranje deluje fino, videćemo kako će se pokazati u budućnosti s obzirom na to da sam ja neko ko se večito bori sa saboreičnom kožom glave da bih na kraju sve rešila jednim pranjem kose Mikosebom. :/- GR Rich Color crni (35) i crveni (24), jer sam pre neki dan shvatila da imam lakove svih boja, ali da nemam ni jedan normalan drečavo crveni ni crni. :D Oni su po 159 dinara. 
- GR Jolly Jewels (123), mama ga je birala, ali sam ga slikala pošto ću ga i ja vrlo rado koristiti :) On je nešto skuplji od prethodna dva i košta 250 dinara. Kupljeni su u Immo Centru, ali ih ima i u DC-u.
- Ebelin aceton koji sam moram priznati kupila samo zbog flašice, jer košta 175 dinara. Aceton mi je uvek potreban, a ovako mi je isplativije nego da kupujem praznu flašicu za koju sam čula da je oko 120 dinara. (NAŠLA SAM GDE ĆU DA ŠTEDIM HAHA)


                                          

Iiiii najslađe za kraj! :) Svi znate o čemu je reč, ja ću samo reći da sam oduševljena. Moram priznati da smatram da je malo precenjeno i da smatram da ne vredi 339 dinara koliko sam ga platila, ali ću mu oprostiti to ovoga puta. :)


Da li ste probale nešto od ovoga, ako niste da li bi probale? Ako želite detaljnije informacije o nekom od proizvoda slobodno recite, odradiću posebne postove. :)
Do sledećeg posta... :*


P.S. Hvala mama! :*