субота, 14. септембар 2013.

Dobri, a jeftini proizvodi (treći deo)

Okej, odmah u startu samu sebe da opravdam da nisu proizvodi, nego proizvod, ali pošto sam obećala seriju postova moram ovako... :) Danas ću pisati svoje utiske o Lilly-jevoj Veoma zdravoj kremi za problematičnu kožu. Ako mene pitate moja koža je strašno problematična, a kada to isto pitate moju doktorku dermatologa nasmejaće vam se i reći vam da ja umišljam. Da ne dužim... :)


Dugo sam čitala o ovom malom čudu, konstantno se pojavljivala na blogovima, blogerke su je hvalile, a ja sam jedva čekala nešto što liči na bubuljicu da je isprobam (znam, luda sam)... :) 
I onda, pre 2-3 dana puf, eto je bubuljica. Namazala sam je tri puta i bubuljica je nestala bukvalno. Međutim, napravila sam grešku što sam je nanosila prstima, jer mi je sada koža na tom delu oko bubuljice isušena (zbog voćnih kiselina koje su u sastavu kreme), tako da sada prvo namažem hidrantnu kremu, pa tek preko nje štapićem za uši ovu kremicu ciljano na nepravilnost. 

Evo šta nam kaže proizvođač(izvinjavam se na lošem kvalitetu slike, napolju je jako oblačno i nikako nisam mogla dobro da fokusiram):

Oni preporučuju da se koristi i njihov losion za čišćenje problematične kože, ali ja ga nisam koristila i sasvim sa zadovoljna rezultatima. Kremica košta 140 dinara, ima je 15ml i rok trajanja joj je 3 meseca posle otvaranja, što meni ne smeta. Odlična je, rado ću je opet kupiti i pored toga što mi je malo isušila kožu i ne bi mi bilo žao čak i da je ne potrošim celu pre isteka ta tri meseca. Ja sam prezadovoljna. Kakvi su vaši utisci, da li ste već probale ovo malo čudo? :) 
Do sledećeg posta... :*