уторак, 10. септембар 2013.

Dobri, a jeftini proizvodi (prvi deo)

Ćao drage moje! Dugo sam razmišljala kakav post bi bio idealan tako da sam odlučila da napravim seriju od nekoliko postova sa po nekoliko proizvoda koji zadovoljavaju moje kriterijume kada je šminka(kozmetika) u pitanju, a pritom su izuzetno pristupačni. Da počnemo... :)
Krenuću od tečnog pudera... Ovo je puder koji ja svakodnevno koristim i koji su mnogi hvalili kada ga vide na mom licu. Proizvodi se u Poljskoj i košta  čini mi se nešto manje od 400 dinara. 

Sledeći na redu je puder u kamenu... Golden Rose Silky Touch mi je omiljeni kameni puder svih vremena. Dolazi u prelepoj crnoj kutijici od tvrde plastike sa providnim poklopcem, uz njega se dobije i sunđerčić za nanošenje(mada ga ja četkicom nanosim lepše mi je) i ima ga 12g. Za 220 dinara koliko košta, više nego odlično! :)
I za kraj... Maskara! :) Čuvena GR x4. Za nekih 200 dinara koliko košta ova maskara, što se mene tiče slobodno može da ponese titulu kraljice maskara! :) Prelepo pakovanje, velika četkica kakvu ja volim i jako crne, dugačke, guste trepavice. Šta više poželeti?! :)Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Šta mislite o njima, imate li predrasude prema jeftinoj kozmetici ili kao i ja volite da eksperimentišete? :)
Ako imate neka pitanja, ili želite preciznije informacije o proizvodima rado ću svakom od njih posvetiti poseban post. 
Do sledećeg posta... :*