петак, 13. септембар 2013.

Dobri, a jeftini proizvodi (drugi deo)

Ćao drage moje! Dugo sam razmišljala koje prizvode da ubacim u post, jer se većina mojih favorita iz ove kategorije pojavila u postu sa mojim favoritima, a onda sam juče otišla u Lilly po farbu za kosu i naletela na Essence sniženje. Ostalo je istorija... :D Haha, šalim se. Essence je svoje proizvode iz limitiranih kolekcija spustio na 139 dinara za komad šminke i naravno da sam morala nešto da kupim... Ovo je odlična prilika da ugrabite dobar komad šminke za malo para, tako da trk u Lilly! :)


Dakle, paletica od četiri senke iz Floral Grunge kolekcije, hajlajter iz Oz kolekcije i rumenilo takođe iz Floral Grunge kolekcije. Na ovome sam se zaustavila, jer sam počela da se trudim da racionalno kupujem šminku, aliiii sve me nešto vuče ka Lilly-ju... :( :D


Sve sam slikala na dnevnom svetlu bez blica osim prve fotografije gde su sva tri proizvoda. Boje su dosta realne ovako u kutijici, ali nisam uspela da ih swatchujem nikako... :(

Tri senke su sa malenim šljokicama, onako sedfaste, a jedna je potpuno mat što meni odgovara... Već sam pokušala da se našminkam sa njima i moram priznati da može jako lep izgled sa njima da se postigne, mada je baza skoro pa obavezna... :)


Rumenilo je jako lepo, neka kajsijasto koralna nijansa koja licu daje svežinu. I ono ima sitne šljokice u sebi, ali se one ne vide kada se proizvod nanese na lice. Sjajno za nas sa svetlim tenom moram priznati... :)I za kraj hajlajter... Ljubav na prvi pogled. Savršena nijansa sa puno sitnih šljokica. Idealno se uklapa uz moje GR puder i ima ga čak 10g.


P.S. Izvinite što se vide tragovi korišćenja, ali bilo je jače od mene... :) 
Do sledećeg posta... :*