среда, 25. септембар 2013.

Balea professional ulje za kosu - prvi utisci

Ćao drage moje! Prvo da naglasim da će ovaj post biti sa manje slika nego inače i da su slike po nekom mom mišljenju loše ispale. :( Dakle, samo moj prvi utisak vezan za ovo pre pre prelepo ulje. :)


Verujem da je većina vas drage moje čula za ovo ulje, mnoge blogerke su ga hvalile mnogo puta, a i sigurno ste ga viđale u vašem DM-u. Ja sam se dugo razmišljala da li da ga kupim ili da ipak kupim Makadamiju da probam ili da se vratim na Avonovo ulje od argana... Jako sam neodlučna po tom pitanju. Onda su se zaređale recenzije na jednom, drugom, trećem blogu i prelomila sam. 
Ovo je najbolje potrošenih 500 dinara u životu, verujte mi!

Ulja ima čak 100ml, za razliku od Avonovog kog ima samo 30, a cena im je ista. Okej, Balea je u plastičnoj bočici i bez kutije što je meni malo neobično, ali ako je to razlog niske cene, a savršenog kvaliteta ne bunim se! :)
Do sada sam ga koristila čini mi se tri puta i mogu vam reći da vidim razliku i to veliku. Moja kosa koja je u prethodnom periodu bila jako izmučena, što zbog farbanja, što zbog tretiranja raznim medicinskim šamponima koje sam morala da koristim zbog saboreične kože je ponovo meka, sjajna i lagana... 
Ovo ulje sadrži arganovo i suncokretovo ulje, ali mu je miris totalno drugačiji od Avon arganovog ulja, nekako je slatkast, kao kokos recimo. Miris ostaje na kosi do sledećeg pranja i to mi se jako dopada. Kosu mnogo lakše oblikujem, kako je isfeniram tako i stoji. 
Sve u svemu jedno sjajno ulje za jako malo para ukoliko napravimo paralelu između količine proizvoda i cene. Prezadovoljna sam i svakako ću ga opet kupiti. 

Ovo je količina ulja koja izađe samo jednim pritiskom pumpice, super je mera što se mene tiče, za kosu do ramena je taman. Ja lično na mokru kosu koja je do pola leđa nanosim dve pumpice, a za finiš nekako izvučem pola. :)

Mučila sam se da uslikam deklaraciju, ali evo, bar nešto. Nadam se da će posle ovog posta bar neka od vas koje ste se dvoumile prelomiti i kupiti ovo ulje jer vredi svakog dinara. 
Ako ste ga već koristile kakvi su vaši utisci, da li ga volite kao i ja? Da li bi ga opet kupile? 
Ako ima nekih pitanja pišite, rado ću odgovoriti. :)

Do sledećeg posta... :*

INFO: Za sve vas koje ste me pitale da li negde još ima proizvoda iz OVOG posta, malopre sam bila u Lillyju u bloku 61, Kozara, kod okretnice autobusa 89. Imaju ih sve i cena je i dalje 139 dinara. :)